Bloemen bezorgen Grimbergen

Bloemen bezorgen aan huis

Wil je graag bloemen aan huis laten bezorgen in Grimbergen? Wij leveren gratis bloemen aan huis in Grimbergen en deelgemeentes zoals Strombeek, Humbeek en Beigem.

Je kan op ons rekenen voor de levering van:

  • Verse bloemen en boeketten
  • Bloemstukken
  • Boeketten voor verjaardagen, huwelijk, beterschap,…
  • Geboorteboeketten en knuffelboeketten
  • Kamerplanten en buitenplanten
  • Rouwboeketten, sympathieboeketten en kaarsensets
  • Cadeaubons
  • Diverse geschenken en wenskaarten

Praktisch: levering aan huis in Grimbergen

Bij Bloemen Robberechts kan je tot 12u de dag zelf nog bestellen, ook op zaterdag en zondag. Je kan ook leveringen voor een latere datum reserveren. Dat kan vanuit je luie zetel via onze webshop: daar vind je ons standaard aanbod. Maar ook telefonisch (02/269.98.04), via mail of in de winkel zelf.

Bij bestelling bij ons, ontvang je als bedrijf automatisch je factuur bij je bestelling via mail of via de webshop.

Jouw lokale bloemist

Als lokale bloemist zijn wij verheugd om onze prachtige bloemen en boeketten te kunnen bezorgen in alle deelgemeentes van Grimbergen, zoals Strombeek-Bever, Humbeek en Beigem.

Of u nu een felicitatie wilt sturen naar een vriend in Beigem, een boeket wilt laten bezorgen bij uw moeder in Strombeek-Bever of gewoon wat extra kleur in huis wilt halen in Humbeek, wij staan voor u klaar om uw wensen te vervullen.

Wij leveren uw bloemen in de schaduw van de Abdij van Grimbergen, de Sint-Servaasbasiliek en het Prinsenkasteel.

Onze bloemen worden met de grootste zorg geselecteerd uit de beste kwekerijen in de regio en met liefde en vakmanschap samengesteld tot prachtige boeketten en bloemstukken. We streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit en versheid te garanderen.

Wij zijn uw lokale bloemist en we staan altijd klaar om uw bestelling met zorg te behandelen en deze persoonlijk te bezorgen in Grimbergen en omstreken. Laat ons u helpen om de schoonheid van onze gemeente te laten stralen met onze prachtige bloemen.