Bloemen voor bedrijven

Bloemenabonnement voor bedrijven

Elke week een vers boeket aan de receptie of liever tweewekelijks een bloemstuk in uw belangrijkste vergaderzaal. Of allebei? Het kan allemaal. Wij leveren de bloemen voor uw bedrijf!
Als lokale bloemenzaak maken en leveren wij alles zelf: zakelijke bloemenabonnementen bespreken we dan ook graag samen. De stijl, de frequentie, de leverdatum,… zijn allemaal aspecten die bij ons flexibel zijn. Het enige waarin we niet flexibel zijn, is de kwaliteit: die moet altijd goed zijn! 
Bespreek gerust uw wensen met ons en vraag naar een formule op maat van uw onderneming via frank@bloemenrobberechts.be of geef ons een belletje op 02/269.98.04

Boeketten aan de deur

Een geboorte te vieren in het team of een jarige collega die thuis werkt? Geen probleem! Wij zorgen voor een passende attentie: of dat nu een knuffelboeket, een leuke plantenset of een wilde bloemenruiker mag zijn… U kan gerust uw wensen aan ons overdragen.

Tot 12u kan u steeds de dag zelf bestellen (behalve op dinsdag) voor attenties in de ruime omgeving van onze winkel. Dit kan ook online!

Als bloemist met een wijd netwerk kunnen wij ook zorgen voor de levering van kwalitatieve boeketten over heel België. Via onze service hoeft u zelf niet steeds zelf op zoek te gaan naar een goede bloemist: wij zorgen ervoor dat de gelukkige zijn/haar bloemen op tijd ontvangt.
Samenwerken? Laat ons iets weten op via frank@bloemenrobberechts.be of geef ons een belletje op 02/269.98.04. U kan ook steeds met factuur bestellen via onze webshop.

Vergroening en verfraaiing voor bedrijven

Een groen kantoor, da’s in! Green dividers, enkele grote kamerplanten op strategische plaatsen,… Het kantoor ziet er op slag helemaal anders uit. 
Voor de vergroening van uw (thuis)kantoor kan u op ons rekenen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in kamerplanten en weten in één oogopslag welke plant het best op welke plek past. En we zorgen ook voor de levering van deze planten in een bijpassende pot. Daarnaast kan u ook op ons rekenen voor seizoensdecoratie (bvb. rond de feestdagen) en plantenonderhoud indien u zich in de ruime omgeving rond Meise bevindt. 

Samenwerken? Laat ons iets weten op via frank@bloemenrobberechts.be. Stuur bij voorkeur ook enkele foto’s mee van de ruimte en laat ons het budget weten zodat wij een gepast antwoord kunnen formuleren. 

Rouwwerk

Op het moment dat werknemers of collega’s met rouw geconfronteerd worden, kan het moeilijk zijn om als management of collega’s je steun te betuigen. Bloemen zijn een uitstekende manier om medeleven uit te drukken. Bij Bloemen Robberechts hebben we meer dan 30 jaar ervaring met begrafeniswerk en rouwboeketten. We staan u dan ook graag bij met advies en ontzorgen u wat de praktische kant betreft.

Wij leveren ook boeketten aan huis voor sterrenkindjes.