Planten voor bedrijven

Vergroening van je (thuis)kantoor met planten

Een groen kantoor, da’s in! Green dividers, enkele grote kamerplanten op strategische plaatsen,… Het kantoor ziet er op slag helemaal anders uit. 
Voor de vergroening van uw (thuis)kantoor kan u op ons rekenen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in kamerplanten en weten in één oogopslag welke plant het best op welke plek past. En we zorgen ook voor de levering van deze planten in een bijpassende pot. Daarnaast kan u ook op ons rekenen voor seizoensdecoratie (bvb. rond de feestdagen) en plantenonderhoud indien u zich in de ruime omgeving rond Meise bevindt. 
Samenwerken? Laat ons iets weten op via frank@bloemenrobberechts.be. Stuur bij voorkeur ook enkele foto’s mee van de ruimte.

Buitenplanten en tuin

Graag enkele grote groene eyecatchers voor de deur? Wij kiezen en leveren de planten die je nodig hebt om je klanten in stijl te verwelkomen. Op zoek naar een manier om je kantoor aantrekkelijker te maken, ook buiten? Voor de inrichting van kantoortuinen en kantooromgeving kan je bij ons terecht.

Plantenverhuur

Op zoek naar planten om een evenement of (trouw)feest op te vrolijken? Ook daar hebben wij een aanbod in. Hier plakt geen vaste prijs op: we bekijken per gelegenheid welke planten er nodig zijn en welke prijs er tegenover staat. Offerte aanvragen kan via frank@bloemenrobberechts.be. Stuur bij voorkeur ook enkele foto’s mee van de ruimte.