Rouwwerk

Bloemen zijn er om in tijden van rouw troost te bieden. Als symbool van zowel liefde, leven als dood vormen zij een waardig afscheidssymbool. In deze moeilijke periode staat Bloemen Robberechts in Wolvertem (Meise) u graag bij met warm advies over rouwwerk: een rouwkrans, een altaarstuk of kiststuk naar uw budget. 

Je kan telefonisch (02/269.98.04), via mail (frank@bloemenrobberechts.be) of online bestellen. In onze webshop kan je ook rustig van thuis ons aanbod bekijken:

Als ervaren rouwbloemist kennen wij de praktische kant van de zaak. Wij ontzorgen u volledig en zorgen voor de levering bij de begrafenisondernemer, de kerk of het crematorium. Ook voor een lint of een kaart kan u bij ons terecht. 

Contact opnemen (advies of bestellingen)

Neem contact met ons op via frank@bloemenrobberechts.be, 02 269 98 04 of kom langs om persoonlijk ons advies in te winnen. Ons standaard aanbod staat ook op onze webshop: wij zorgen ook hier voor de levering bij de begrafenisondernemer, kerk of op een andere locatie naar keuze.  

Kinderuitvaarten

Wij hebben daarnaast een specifiek aanbod voor sterrenbaby’tjes en wolkenkindjes. Wij staan u met genegenheid en sereniteit bij in de keuze voor afscheidsbloemen bij het verlies van een (klein)kind.