Bloemen kopen?

Bloemen, vers van de veiling

Bij Bloemen en planten Robberechts vind je elke dag opnieuw de verste snijbloemen. Wij kopen via de veiling rechtstreeks zelf bij de kweker en kiezen alleen voor producten van de beste kwaliteit. Daarnaast houden wij graag rekening met de seizoenen zodat we op een milieuvriendelijke manier kunnen verkopen. Wil je je boeketten na aankoop lang mooi houden? Vraag gerust om ons advies voor de meest duurzame bloemen en de beste verzorgingstechnieken. Wij staan je graag bij met onze goede raad en jarenlange ervaring.

Bloemen kopen aan mooie prijzen en promo’s

Ons uitgebreide aanbod bloemstukken biedt voor elke stijl en gelegenheid inspiratie. We helpen je graag bij het vinden van het perfecte bloemstuk en geven advies over de bloemen en de compositie. Onze ervaren medewerkers nemen de tijd om samen met jou een prachtig bloemstuk samen te stellen, dat volledig voldoet aan jouw wensen.

Boeketten en bloemstukken

Losse snijbloemen kopen

Meer lezen

Boeketten

Meer lezen

Bloemstukken

Meer lezen

Bloemsierkunst voor verschillende gelegenheden

Daarnaast wordt er ook op bestelling voor verschillende gelegenheden gewerkt. Bruidswerk en rouwwerk zijn al jaren een van onze specialiteiten. Daarnaast voorzien wij ook bloemen voor diverse andere gelegenheden zoals geboorte, jubilea,… Bij zowel vreugde als verdriet, hebben bloemen altijd wel een plekje.

Ook op alle bloemen-en feestdagen kan je bij ons terecht.

Droogbloemen

Bij Bloemen Robberechts hebben we een ruim assortiment aan prachtige droogbloemen. Deze bijzondere bloemen zijn een fantastische keuze als je op zoek bent naar een langdurig en onderhoudsvriendelijk alternatief voor verse bloemen. Droogbloemen behouden hun schoonheid en kleur, zelfs na verloop van tijd, en voegen een vleugje rustieke charme toe aan elke ruimte.

Aan huis geleverd!

Woon je in de buurt? Dan komen we bij jou thuis leveren! Als je voor 12 uur besteld, kan dat elke dag (ook in het weekend) de dag zelf nog! Levering is gratis vanaf minimumbedrag 20 euro in Wolvertem, Meise, Grimbergen en deelgemeentes, Londerzeel en deelgemeentes, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-Bos.
Levering is gratis vanaf minimumbedrag 30 euro in Opwijk, Asse, Buggenhout, Vilvoorde, Zemst & Hofstade, Puurs en Willebroek. Daarbuiten leveren we helaas nog niet zelf: u mag wel contact opnemen om een eventuele oplossing te bespreken.

Je kan bijvoorbeeld bestellen via onze webshop. We zijn ook telefonisch te bereiken op 02/269.98.04 of via frank@bloemenrobberechts.be.