Bloemen kopen in Opwijk?

Bloemen, vers van de veiling

Bij Bloemen en planten Robberechts in Meise vind je elke dag opnieuw de verste snijbloemen: het is dan met voorsprong de mooiste bloemenwinkel in regio Opwijk. Zij kopen via de veiling rechtstreeks zelf bij de kweker en kiezen alleen voor producten van de beste kwaliteit. Daarnaast houden zij graag rekening met de seizoenen zodat we op een milieuvriendelijke manier kunnen verkopen.

Wil je je boeketten na aankoop lang mooi houden? Vraag gerust om advies voor de meest duurzame bloemen en de beste verzorgingstechnieken. Ze staan je graag bij met onze goede raad en jarenlange ervaring.

Bloemen kopen aan mooie prijzen en promo’s

Ons uitgebreide aanbod bloemstukken biedt voor elke stijl en gelegenheid inspiratie. We helpen je graag bij het vinden van het perfecte bloemstuk en geven advies over de bloemen en de compositie. Onze ervaren medewerkers nemen de tijd om samen met jou een prachtig bloemstuk samen te stellen, dat volledig voldoet aan jouw wensen.

Boeketten en bloemstukken

Losse snijbloemen kopen

Meer lezen

Boeketten

Meer lezen

Bloemstukken

Meer lezen

Bloemsierkunst voor verschillende gelegenheden

Daarnaast wordt er ook op bestelling voor verschillende gelegenheden gewerkt. Bruidswerk en rouwwerk zijn al jaren een van onze specialiteiten. Daarnaast voorzien wij ook bloemen voor diverse andere gelegenheden zoals geboorte, jubilea,… Bij zowel vreugde als verdriet, hebben bloemen altijd wel een plekje.

Aan huis geleverd!

Woon je in de buurt? Dan komen we bij jou thuis leveren! Als je voor 12 uur besteld, kan dat elke dag (ook in het weekend) de dag zelf nog!

Je kan bijvoorbeeld bestellen via onze webshop. We zijn ook telefonisch te bereiken op 02/269.98.04 of via frank@bloemenrobberechts.be.