Gelegenheidswerk en geschenken (bloemschikken)

Naast bruidswerk en rouwwerk, kan je bij Bloemen Robberechts terecht voor allerlei gelegenheidswerk wat betreft bloemsierkunst.

Voor elke gelegenheid een bloemstuk

Bij Tuincentrum Bloemen Robberechts in Meise vind jij een ruim assortiment aan bloemstukken, boeketten en creaties voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten, communies & lentefeesten, babyborrels, doopfeesten, openingen van een nieuwe zaak en andere evenementen.

Onze ervaren bloemschikkers maken gebruik van de mooiste bloemen en materialen om jouw gelegenheid extra bijzonder te maken. Of je nu op zoek bent naar een romantisch boeket voor je partner of een kleurrijk bloemstuk voor een verjaardagsfeest, wij hebben voor elke gelegenheid het perfecte bloemstuk. Of maken het naar wat jij in gedachten hebt.

Bij Tuincentrum Bloemen Robberechts in Meise kun jij rekenen op een persoonlijke aanpak en een uitstekende service. Onze bloemschikkers staan klaar om jou te adviseren en te helpen bij het kiezen van het perfecte bloemstuk voor jouw gelegenheid. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om jouw bloemstukken te laten bezorgen op locatie, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het transport. Zo kun jij volop genieten van jouw speciale gelegenheid, terwijl wij zorgen voor de perfecte bloemen.

Stijlen

Nog wat in dubio qua stijl? In ons portfolio kan je inspiratie opdoen qua stijl. Je mag dit ook altijd zo met ons communiceren. Ook bij ons in de winkel kan je dit document vragen om je wensen uit te drukken.

Classic White

Autumn Vibes

Boho Dream

Play Time

Spring is here

Romantic Luxury

Lady in red

English Flower Fields

Tropical Cocktail

Knuffelboeketten en boeketten met cadeaubonnen en snoeppaketten.

Niet alleen voor standaard gelegenheden zoals verjaardagen en jubilea biedt Tuincentrum Bloemen Robberechts in Meise bloemstukken en boeketten aan, maar ook voor meer bijzondere momenten zoals geboortes, housewarmings en speciale thema-feesten. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment aan geschenken, zoals wijn, chocolade en knuffels, die je kunt combineren met jouw bloemstuk of boeket. Zo maak je jouw geschenk nog specialer en persoonlijker.

Onze bloemschikkers helpen jou graag bij het kiezen van het perfecte geschenk voor jouw gelegenheid. Onze knuffelboeketten doen het bijvoorbeeld erg goed bij een geboorte. En bij opening van een zaak is een flesje wijn met boeket altijd fijn.