Bloemen voor communie- of lentefeest

Een feest met fleur

Als je denkt aan de aankleding voor een communie- of lentefeest, kom je al snel bij bloemen terecht. Enkele fijne tafelstukjes zijn hierin een klassieke keuze. Maar de laatste jaren zijn ook kleine (wild)boeketjes op de tafel steeds meer in opgang: zowel droogbloemen als verse bloemen zijn hierbij een optie. Daarnaast zien we ook veel bloemenkransen, groendecoratie en bloemetjes voor in het haar verschijnen.

Bij Bloemen Robberechts in Meise kan je terecht voor al je bloemendecoraties, maar ook voor andere decoratieve items zoals vaasjes en bloempotjes, linten, tafeldecoratie,… Het is een one-stop-shop voor al je feestelijk decoratiemateriaal.

Een leuk aandenken

Ook aan leuke feestjes komt een einde: om je gasten een blijvende herinnering mee te geven, kan je kiezen voor een aandenken. Tegenwoordig kiezen we vaak voor een droogbloemetje in een buisje of klein vaasje. Of een leuk plantje in een hip potje met een sticker of prikker. Naarmate je kind opgroeit, wordt ook het plantje steeds groter. Een aandenken vol betekenis!

Geschenkjes en kaartjes

Op zoek naar een leuke kaart ter gelegenheid van communie- of lentefeest? Of een mooi geschenk voor het feestvarken en/of de trotse ouders? Een boeketje bloemen doet altijd plezier en zorgt voor een feest vol fleur!

Vragen? Neem gerust contact met ons op: telefonisch via 02/269.98.04 of via frank@bloemenrobberechts.be. Of kom eens langs om de mogelijkheden te bekijken.