Bruidswerk

Bruidswerk 

Of het nu gaat om een sfeervol feest in intieme kring of een knalfeest waar jaren later nog over gesproken wordt… Een bruiloft is telkens iets speciaal!

Bij Bloemen Robberechts in Wolvertem (Meise) begrijpen we dat en stellen we uw wensen dan ook centraal! Voor bruidswerk maken wij graag een persoonlijke afspraak om al uw dromen op floragebied te laten uitkomen. Zo krijgt ons team rustig de kans om sfeer, stijl, budget en praktische info met u door te nemen. Wij maken daarbij gebruik van een portfolio en diverse lookbooks om uw wensen en ideeën scherp te stellen, maar in tijden van Pinterest, Instagram,… mag u uiteraard steeds uw eigen inspiratie meebrengen.

Wij zorgen voor een nauwkeurige uitwerking op maat van de klant: bruidsboeketten, corsages en auto- kerk- of zaalversieringen kennen geen geheimen voor ons! Indien gewenst, komen wij deze zelf plaatsen. 

Maak afspraak voor bruidswerk

Elk van onze teamleden heeft een eigen specialisatie: zo kunnen wij verschillende stijlen aan. Zo kan u bij ons voor zowel klassiek werk als voor boho bruidswerk terecht. Daarnaast hebben we meer dan 30 jaar ervaring met de praktische kant van de zaak. Kerkversieringen kennen geen geheimen voor ons, maar tegenwoordig vinden veel bruiloften op locatie plaats. In dat geval kunnen we u adviseren over wat haalbaar is qua bloemenwerk op bogen, aankondigingsborden etc. Zelfs indien u een tweede boeket nodig hebt om te werpen, kan u daarvoor bij ons terecht! 

Een bruiloft gepland? Neem contact met ons op via frank@bloemenrobberechts.be, 02 269 98 04 of kom even langs in onze zaak te Wolvertem (Meise) om een afspraak te maken. Je kan ook online de agenda raadplegen en een afspraak maken.