Bloemen voor Internationale vrouwendag

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag, ook bij Bloemen Robberechts in Meise! Het is een feestdag die de laatste jaren ook in België steeds meer in opkomst is. Ken jij een vrouw die een geschenk verdient voor internationale vrouwendag? Hou er dan rekening mee dat het uitkiezen van een geschenk een secuur werkje is! […]

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag, ook bij Bloemen Robberechts in Meise! Het is een feestdag die de laatste jaren ook in België steeds meer in opkomst is. Ken jij een vrouw die een geschenk verdient voor internationale vrouwendag? Hou er dan rekening mee dat het uitkiezen van een geschenk een secuur werkje is! Het is immers niet de bedoeling om aan te komen zetten met knalroze ruikers met veel glitter en andere clichés. Wij geven hieronder enkele tips voor bloemen waarmee je wel een goede beurt maakt!

  1. Leucospermum 

Deze mooie bloem wordt ook wel eens ‘het speldenkussen’ genoemd, maar bestaat eigenlijk uit een stel nieuwsgierige en enthousiaste sprieten. Ze toont de vrolijkheid en de kracht van de vrouw in kwestie.

2. Ranoncel

Als sinds de Victoriaanse tijd, is de ranonkel een symbool voor charme. Met een bos ranonkels zet je de kracht van de vrouwelijke schoonheid in de kijker.

3. Roos

Rozen zijn altijd een goed idee, toch? Al eeuwenlang hét symbool van de liefde, maar ook van passie en vertrouwen. Het toont de bevlogenheid waarmee vrouwen in het leven staan, en het geluk dat daaruit voortvloeit.

4. Anemoon

Een anemoon heeft een heel andere betekenis: hiermee worden de zuiverheid, eerlijkheid en zorgzaamheid van de vrouw in de kijker gezet.

5. Strelitzia

De paradijsvogelbloem is misschien de mooiste om cadeau te geven op internationale vrouwendag. Het toont respect voor de eigenheid van de vrouw. Maar het is ook een symbool van vrijheid en onafhankelijkheid. Precies wat er met internationale vrouwendag in de kijker wordt gezet dus.

Vrouwendag is een mooi moment om de vrouwen in je leven en op de werkvloer in de kijker te zetten. Het hoeft trouwens niet altijd van de man te komen: ook onder vrouwen is het een mooi moment om elkaar respect te tonen en te ondersteunen!

Kom gerust langs in onze winkel in Wolvertem (Meise) voor een boeket voor internationale vrouwendag: we hebben er heel wat klaar staan!

Woon je in de buurt? Dan komen we bij jou thuis leveren! Als je voor 12 uur besteld, kan dat elke dag (ook in het weekend) de dag zelf nog! Levering is gratis vanaf minimumbedrag 20 euro in Wolvertem, Meise, Grimbergen en deelgemeentes, Londerzeel en deelgemeentes, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-Bos.
Levering is gratis vanaf minimumbedrag 30 euro in Opwijk, Asse, Buggenhout, Vilvoorde, Zemst & Hofstade, Puurs en Willebroek. Daarbuiten leveren we helaas nog niet.

Je kan bijvoorbeeld bestellen via onze webshop. We zijn ook telefonisch te bereiken op 02/269.98.04 of via frank@bloemenrobberechts.be.