Onze eigen pottenlijn

Vandaag, 9 maart 2022, is een mooie mijlpaal in de geschiedenis van ons tuincentrum in Meise. Vandaag lanceren we namelijk onze eigen pottenlijn. Dit gebeurt in samenwerking met het Belgische designmerk D&M Deco. Het doel is een betaalbare designpot te creëren, die beantwoordt aan de behoeften van de echte plantenliefhebber. Een trendy eyecatcher voor elk […]

Vandaag, 9 maart 2022, is een mooie mijlpaal in de geschiedenis van ons tuincentrum in Meise. Vandaag lanceren we namelijk onze eigen pottenlijn. Dit gebeurt in samenwerking met het Belgische designmerk D&M Deco.

Het doel is een betaalbare designpot te creëren, die beantwoordt aan de behoeften van de echte plantenliefhebber. Een trendy eyecatcher voor elk interieur die ook praktische noden vervult. Er werd vanuit dat oogpunt gekozen voor twee neutrale trendy kleuren en patronen. Daarnaast werden de potten afgewerkt met een gat voor waterafvoer. Eronder komt een schoteltje met logo dat het water kan opvangen.

Daarbij werd gekozen voor een afwerking van de hoogste kwaliteit: de pot moet, sober als hij is, toch een vorm van luxe uitstralen. Dat maakt het ook tot een mooi geschenk! Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat bij elke plant ook een potje past!