Bloemen ziekenhuis UZ Brussel (Jette)

Ben je op zoek naar een manier om je dierbare te verrassen en een glimlach op hun gezicht te toveren terwijl ze in het ziekenhuis verblijven in Jette, UZ Brussel? Bloemen Robberechts staat voor je klaar! Met onze prachtige boeketten en snelle bezorgservice in het ziekenhuis (ook in het weekend), maken we het gemakkelijk om jouw genegenheid en steun te tonen, zelfs vanaf afstand.

Wij leveren ook (knuffel)boeketten op de materniteit en bedankboeketten op de afdeling om bvb. uw specialist of dokter te bedanken. Ook voor boeketjes voor sterrenkindjes kan je bij ons terecht.

Praktisch

Om ervoor te zorgen dat jouw bloemen probleemloos worden afgeleverd in het ziekenhuis in Jette (Brussel), verzoeken we je vriendelijk om de volgende praktische informatie te vermelden bij het plaatsen van jouw bestelling:

  1. Volledige naam van de patiënt: Zorg ervoor dat je de juiste volledige naam van de patiënt opgeeft om verwarring bij de levering te voorkomen.
  2. Kamernummer en afdeling: Vermeld het kamernummer of de afdeling waar de patiënt zich bevindt, zodat onze bezorgers de bloemen probleemloos kunnen afleveren.
  3. Jouw contactgegevens: Vergeet niet jouw eigen contactgegevens achter te laten, zodat we je kunnen bereiken in geval van eventuele vragen over jouw bestelling.

Contactgegevens bij vragen
Website: www.bloemenrobberechts.be
Meteen bestellen via de webshop: https://www.bloemenrobberechtsshop.be/
Telefoonnummer: 02/269 98 04
E-mail: Frank@bloemenrobberechts.be

Boeket voor een ziekenhuisbed

Waarom bloemen bezorgen in het ziekenhuis?

Een vrolijk boeket bloemen is een geweldige manier om jouw liefde en zorg uit te drukken naar een vriend, familielid of geliefde die momenteel in het ziekenhuis wordt verzorgd. Bloemen brengen niet alleen een vleugje kleur en opbeurende geur in de klinische omgeving, maar ze kunnen ook de stemming en het herstel van de patiënt positief beïnvloeden. Met Bloemen Robberechts kun je vertrouwen op de versheid en kwaliteit van onze bloemen, waardoor ze het perfecte geschenk zijn om een ziekenhuisverblijf net iets aangenamer te maken.

Onze snelle en betrouwbare bloemenlevering in het ziekenhuis in UZ Brussel

Bij Bloemen Robberechts begrijpen we hoe belangrijk het is om tijdig bloemen te bezorgen, vooral in een ziekenhuisomgeving. Wij leveren al onze bloemen zelf en werken niet samen met externe partijen.

Verras jouw geliefden in het ziekenhuis in Jette (Brussel) met prachtige bloemen van Bloemen Robberechts. Plaats vandaag nog jouw bestelling via onze webshop en toon jouw genegenheid en steun op een warme en kleurrijke manier. Bij vragen of speciale verzoeken staan we altijd voor je klaar om je te helpen.