Bloemenabonnement Wemmel

Kiezen voor Bloemen Robberechts

Ons bloemenabonnement is het ideaal geschenk voor grote (en kleine) gelegenheden. Pensioen van een collega, verjaardag met een rond getal, Moederdag of nieuwjaar,… Alle gelegenheden zijn goed voor onze bloemenabonnementen:

  • Je kiest zelf de frequentie en de leverdagen
  • Je kiest zelf hoe lang je abonnement duurt
  • Je kiest zelf je budget
  • Je kiest zelf het type ruiker: klassiek, veldboeket, bloemstuk,…

Persoonlijke aanpak

Je kan uiteraard zelf voorkeuren qua kleuren en stijl doorgeven. Wij maken al onze boeketten en bloemstukken zelf. Zo ben jij zeker van de versheid en kan je gemakkelijk contact opnemen bij specifieke wensen. Een keertje op vakantie? Geen probleem: na een telefoontje of mailtje kunnen wij dat gemakkelijk aanpassen.

De grote troeven van ons bloemenabonnement?

  • Kraakverse bloemen.
  • Seizoensgebonden boeketten volgens de laatste trends
  • Lange houdbaarheid – kwaliteit is onze tweede naam.
  • Variatie in kleuren indien gewenst.
  • Jarenlange ervaring.

Wij leveren al onze boeketten zelf (geen koerierdiensten) in regio Wemmel. Indien u niet thuis bent, zullen wij bij de buren leveren. Of op een afgesproken veilige plaats.

Praktisch: bloemenabonnement bestellen Wemmel

Bestellen kan telefonisch (02/269.98.04), via mail (frank@bloemenrobberechts.be), in onze winkel of via de webshop.

Als u via de webshop bestelt, kan u bij het afrekenen een leverdatum kiezen: bijvoorbeeld de eerste donderdag van april. Dit wordt dan de eerste abonnementsdag. Standaard zullen wij dan een maand later het volgende boeket leveren. Bij ons voorbeeld wordt dat dan de eerste donderdag van mei.

U kan in de webshop kiezen voor 4, 6 of 12 maanden verse bloemen in huis. Je kan ook diverse wensen en voorkeuren doorgeven: frequentie, soort boeket,… Geef ons gerust een belletje of stuur een mailtje als iets niet duidelijk is.

Bloemenabonnementen voor bedrijven in Wemmel

Onze bloemenabonnementen in Wemmel zijn geliefd bij zowel particulieren als bedrijven. Voor bedrijven bieden we speciale formules aan die perfect passen bij de zakelijke omgeving. Een bloemenabonnement op kantoor zorgt niet alleen voor een frisse en aangename sfeer, maar is ook een attent gebaar naar werknemers en klanten toe. Daarnaast zijn onze bloemenabonnementen ook een populaire keuze als relatiegeschenk of als eindejaarsgeschenk. Met prachtige en kwalitatieve bloemen stellen we een pakket samen dat gegarandeerd indruk maakt op de ontvangers. Ontdek de mogelijkheden van onze bedrijfsformules en geef uw zakelijke relaties iets bijzonders om van te genieten.