Bloemenwinkel open op Pinkstermaandag

Open Pinksteren en pinkstermaandag

Op zoek naar een bloemenwinkel die open is op Pinksteren of Pinkstermaandag? Pinksteren of Pinkstermaandag? Bloemen Robberechts in Meise is op beide dagen open. Raadpleeg onze openingsuren. Je kan er terecht voor:

  • Geschenken en cadeaus
  • Boeketten en bloemstukken, ideaal om mee te nemen bij familie bezoek.
  • Leuke groene planten, gadgets,… Alles voor een leuke shopervaring

Bij Bloemen Robberechts kan je tot 12u de dag zelf nog bestellen voor levering van boeketten aan huis, ook op Pinksteren en Pinkstermaandag. Levering is gratis vanaf minimumbedrag 20 euro in Wolvertem, Meise, Grimbergen en deelgemeentes, Londerzeel en deelgemeentes, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-Bos.
Levering is gratis vanaf minimumbedrag 30 euro in Opwijk, Asse, Buggenhout, Vilvoorde, Zemst & Hofstade, Puurs en Willebroek. Voor leveringen daarbuiten mag u contact opnemen

Bestellen kan vanuit je luie zetel via onze webshop: daar vind je een klein aanbod aan boeketten en geschenken. Maar ook telefonisch (02/269.98.04), via mail of in de winkel zelf.

Leuke activiteiten voor kinderen op Pinksteren en pinkstermaandag

Het is niet altijd gemakkelijk om iets leuks te vinden of te doen op Pinkstermaandag. Een uitstapje aan Bloemen Robberechts is altijd een goed idee. Je vindt er een aanbod aan tof buitenspeelgoed. Maar ook héél veel groen voor alle kleine tuiniers die graag meehelpen in de moestuin. Of die zelf hun eerste kruiden willen kweken in potjes op hun vensterbank.

De laatste jaren hebben we gemerkt dat kinderen bij ons heel graag over de vloer komen: er is altijd wel wat te zien. Ze vinden het leuk om mee uit te kiezen wat er geplant wordt en – een paar maanden later – wat er op tafel komt. Of om zelf een cactus of kamerplantje in een vrolijke pot uit te kiezen, die ze dan zelf mogen verzorgen! Wij heten de kleine tuin- en plantliefhebbers dan ook van harte welkom.