Bloemenwinkel open op zondag

Bloemen, vers van de veiling

Bij Bloemen en planten Robberechts in Meise vind je elke dag opnieuw de verste snijbloemen: het is dan met voorsprong de mooiste bloemenwinkel in regio Meise. En ze zijn open op zondag en op maandag. Je kan er dus ook terecht voor cadeautjes, bloemstukken en boeketten op zondag en maandag:

  • Verse bloemen en boeketten
  • Trouwboeketten
  • Bloemstukken
  • Boeketten voor verjaardagen, huwelijk, beterschap,…
  • Geboorteboeketten en knuffelboeketten
  • Kamerplanten en buitenplanten
  • Rouwboeketten, sympathieboeketten en kaarsensets
  • Cadeaubons
  • Diverse geschenken en wenskaarten

Aan huis geleverd op zondag!

Woon je in de buurt? Dan komen ze bij jou thuis leveren! Als je voor 12 uur besteld, kan dat elke dag (ook in het weekend) de dag zelf nog! Levering is gratis vanaf minimumbedrag 20 euro in Wolvertem, Meise, Grimbergen en deelgemeentes, Londerzeel en deelgemeentes, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-Bos.
Levering is gratis vanaf minimumbedrag 30 euro in Opwijk, Asse, Buggenhout, Vilvoorde, Zemst & Hofstade, Puurs en Willebroek.
Levering kost €9,99 voor Dilbeek, (UZ) Jette, Laken, Ganshoren, Neder-over-Heembeek, Bornem en Boom. Daarbuiten leveren ze helaas nog niet.

Je kan bijvoorbeeld bestellen via hun webshop. Ze zijn ook telefonisch te bereiken op 02/269.98.04 of via frank@bloemenrobberechts.be.

Bloemen kopen aan mooie prijzen en promo’s

Bij Bloemen Robberechts willen ze hun bloemen aanbieden aan de beste prijs op de markt in de omgeving van Meise. Ze gaan voor een eerlijke prijsmarge! Bovendien volgen ze de seizoenen, waardoor we gemakkelijk regelmatig een promo kunnen aanbieden. Zeker in de lente/zomer kan je regelmatig een dealtje scoren. Je kan hen ook volgen op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven. En ken je hun promoroosjes al? Die zijn in Meise een gekend fenomeen. Kom ze gerust in hun bloemenfrigo ontdekken!

Boeketten en bloemstukken

Bij Bloemen Robberechts kan je losse snijbloemen krijgen: rozen in alle kleuren en maten, gipskruid, tulpen (seizoen), lelies, anjers, irissen, mimosa, narcis, meiklokjes, gladiolen,… Het is natuurlijk ook mogelijk om ze tot een boeket of een bloemstuk(je) te combineren. Er staan altijd diverse boeketten en bloemstukken klaar om mee te nemen zodat je niet moet wachten. Zeker op typische ‘bloemendagen’ zoals Allerheiligen, 1ste mei, moederdag, internationale vrouwendag,…

Daarnaast wordt er ook op bestelling voor verschillende gelegenheden gewerkt. Bruidswerk en rouwwerk zijn al jaren een van hun specialiteiten. Daarnaast voorzien zij ook bloemen voor diverse andere gelegenheden zoals geboorte, jubilea,… Bij zowel vreugde als verdriet, hebben bloemen altijd wel een plekje.