Boeket verzorgingstehuis / rusthuis

Bent u op zoek naar een betrouwbare bloemist die prachtige boeketten levert aan rust- en verzorgingstehuizen in Meise en omliggende gemeenten? Zoek niet verder! Bij Bloemen Robberechts zijn we gepassioneerd door bloemen en willen we graag wat kleur en vreugde brengen in het leven van de bewoners van deze zorginstellingen. Met onze zorgvuldig samengestelde boeketten willen we een glimlach toveren op hun gezichten. Je kan ook bloemstukken of decoratieve artikelen en planten bestellen.

Praktisch: Bloemen bestellen

Om ervoor te zorgen dat jouw bloemen probleemloos worden afgeleverd in de zorginstelling, verzoeken we je vriendelijk om de volgende praktische informatie te vermelden bij het plaatsen van jouw bestelling:

 1. Volledige naam van de bewoner: Zorg ervoor dat je de juiste volledige naam van de bewoner opgeeft om verwarring bij de levering te voorkomen.
 2. Kamernummer en afdeling: Vermeld het kamernummer of de afdeling waar de patiënt zich bevindt, zodat onze bezorgers de bloemen probleemloos kunnen afleveren.
 3. Jouw contactgegevens: Vergeet niet jouw eigen contactgegevens achter te laten, zodat we je kunnen bereiken in geval van eventuele vragen over jouw bestelling.

Contactgegevens:
Website: www.bloemenrobberechts.be
Meteen bestellen via de webshop: https://www.bloemenrobberechtsshop.be/
Telefoonnummer: 02/269 98 04
E-mail: Frank@bloemenrobberechts.be

Praktisch: welke regio?

Wij leveren in verzorgingstehuizen in de ruime omgeving van Meise:

 • Wolvertem en Meise: Moutershof, Van Hoorick, Oase,…
 • Grimbergen: Ter Biest, Heilig Hart, Den Bogaet, Orelia…
 • Londerzeel: Gildentuin, Herfstvreugde,…
 • Merchtem: WZC Ter Stelten, Martinas | Armonea,…
 • Wemmel: Hestia,…
 • Kapelle-op-den-bos: Paaleyck, Akapella,…

Bloemenabonnementen voor Langdurig Plezier

Wilt u graag een constante bron van vreugde en kleur toevoegen aan het leven van de bewoners in het rust- en verzorgingstehuis? Onze bloemenabonnementen zijn de perfecte oplossing! Met een bloemenabonnement ontvangt uw geliefde op regelmatige basis een boeket.

Hoe werkt het? Je mag bestellen via de webshop of telefonisch contact opnemen bij vragen.

Waarom kiezen voor Bloemen Robberechts

 1. Verse en Hoogwaardige Bloemen: Bij Bloemen Robberechts geloven we in de kracht van verse bloemen. Onze ervaren bloemisten selecteren zorgvuldig de mooiste bloemen van het seizoen om boeketten te creëren die lang meegaan en blijvende indrukken achterlaten.
 2. Gepersonaliseerde Boeketten: Wij maken boeketten voor alle gelegenheden.
 3. Punctuele Leveringen: We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en leveren alle boeketten zelf uit.
 4. Hartverwarmende Service: Onze missie is om niet alleen bloemen te leveren, maar ook warmte en genegenheid over te brengen. Ons vriendelijke en attente team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Je kan ons dan ook gemakkelijk telefonisch contacteren, ook tijdens het weekend.