Cadeau einde schooljaar Kapelle-op-den-Bos

Op zoek naar een origineel & personaliseerbaar cadeautje voor je juf of meester in Cadeau einde schooljaar Kapelle-op-den-Bos? Bij Tuincentrum Robberechts in Meise vind je veel inspiratie voor juf-cadeautjes & meester-geschenken voor alle budgetten. Wij geven je hieronder al enkele ideetjes uit ons assortiment.

Kleine boeketjes voor alle budgetten

Onze boeketjes met promorozen zijn elk jaar erg populair bij de juffen. Ze kosten slechts 11 euro (20 roosjes met wat groen tussen) en zijn er in alle kleuren en maten! Mooi & vrolijk verpakt met een strikje in de lievelingskleur van je oogappel. We hebben ook een ruim assortiment bedank-kaartjes om uit te kiezen.

BIJ-zondere cadeautjes voor einde schooljaar in Cadeau einde schooljaar Kapelle-op-den-Bos

Dit jaar zijn onze insecten-en bijenhotels erg in trek als cadeautje voor het einde van het schooljaar in Kapelle-op-den-Bos. Een leuke woordspeling erbij zoals ‘Bedankt voor het BIJ-zondere schooljaar’. En je hebt een origineel, grappig én nuttig cadeautje voor elke juf of meester die houdt van groen en bloem.

Cadeau-doosjes die geluk brengen

Op zoek naar een klein(er) cadeautje? Of een extra cadeautje voor de zorg-juf bijvoorbeeld? Deze kleine doosjes bloemenzaadjes toveren een glimlach op ieders gezicht. Ze zijn beschikbaar in vier varianten met elk een andere boodschap.

Dit Einde schooljaar cadeautje doet altijd plezier!

Sinds vorig jaar, hebben we bij Bloemen Robberechts een groot assortiment aan chocolade, snoepertjes, cadeau-dozen met koekjes en zoetigheden & zoute snackjes. Je kan gerust langskomen om voor juf of meester een mandje samen te stellen. Een top-cadeau waar elke zoetekauw blij van wordt! Je kan eventueel de zoetigheden ook aanvullen met een decoratief element, een cadeautje of een kaarsje.

Muntplantjes of vogelhuisjes

Een uitMUNTende juf? Of een schooljaar dat voorbij gevlogen is? Het zijn leuke woordspelingen om bij een origineel & bruikbaar cadeautje te voegen. Niet alle einde schooljaar cadeautjes zijn even bruikbaar… Is jouw juf of meester eerder praktisch ingesteld? Kies dan voor een nuttig of ecologisch cadeautje in plaats van een ‘gadget’. Ze zullen er eens zo blij mee zijn!

Grotere budgetten

Steeds vaker zien we ook dat de ouders van de klas samenleggen voor een mooi geschenk. Een grote bos bloemen, afgeleverd op school. Een cadeaubon waarmee juf of meester zelf aan de slag kan. Of bijvoorbeeld een kweektafel voor in de klas te gebruiken. Het zijn maar enkele ideeën. Je bent natuurlijk ook welkom om in ons Tuincentrum in Meise inspiratie op te doen.