Digitale cadeaubon

Een cadeaubon van Bloemen en Planten Robberechts… Da’s altijd een goed idee! Maar soms woon je niet in onze leverzones of kan je niet tot in de winkel komen… Daarvoor bestaat een oplossing: de digitale cadeaubon! Je hebt ‘em in een mum van tijd in je mailbox.

Digitale cadeaubon voor bloemen, planten en decoratie

Bij Tuincentrum Robberechts kan je bloemen, kamerplanten, buitenplanten en decoratie kopen. Je kan in onze winkel een fysieke cadeaubon kopen, maar ook online een cadeaubon bestellen. Dit kan via onze webshop, via mail (frank@bloemenrobberechts.be) of telefonisch (02/269.98.04).

Deze digitale cadeaubon wordt per mail bezorgd. Dit kan op alle dagen (ook in het weekend), behalve op dinsdag! Dit mailtje ontvang je enkele uren nadat je je bestelling hebt doorgegeven. Sneller nodig? Geef ons een belletje!

Je dient de cadeaubon af te printen om te gebruiken in de winkel. Deze is te gebruiken op ons hele aanbod in de winkel en onbeperkt geldig in tijd!

Aanbod digitale cadeaubon

Bloemen Robberechts is een middelgroot tuincentrum. Je vindt er een bloemenwinkel met verse snijbloemen. Je kan er ook boeketten, bloemstukken, droogbloemencreaties en meer kopen. Een digitale cadeaubon van deze bloemenwinkel betekent heel veel bloemplezier!

Daarnaast is Tuincentrum Robberechts ook gespecialiseerd in kamerplanten: van groot tot klein. Van courant tot zeldzaam. Ook buitenplanten, terrasplanten en groenteplanten kan je bij ons terugvinden. Onze tuinapotheek en ons tuingereedschap maken het plaatje compleet.

Tot slot vind je bij Bloemen en planten Robberechts een groot hedendaags assortiment aan decoratie. Van vogelhuisjes en -voeder tot mooie vazen, krukjes of hippe hebbedingetjes.