Droogbloemen Merchtem

Ben je op zoek naar mooie droogbloemen in de omgeving van Merchtem? Dan ben je bij ons aan het goede adres! In onze bloemenwinkel in vlakbij Merchtem verkopen we een verscheidenheid aan gedroogde bloemen, en maken we ook boeketten, bloemencirkels en andere droogbloemencreaties. Wij maken ook trouwboeketten met droogbloemen volgens de laatste trends.

Creaties op maat met droogbloemen in Merchtem

Of je nu op zoek bent naar een droogbloemboeket, een krans of een bloemstuk, wij hebben iets wat aan je wensen voldoet. Er staan verscheidene kunstwerkjes in onze winkel klaar. Ons getalenteerde personeel kan ook op maat creaties van droogbloemen maken. Dit gebeurt op bestelling. Je mag daarbij gerust uw eigen foto’s meebrengen, die je op Pinterest of Instagram hebt gezien. Je kan deze ook via mail bezorgen.

Gedroogde bloemen zijn een goed en duurzaam alternatief voor verse bloemen. Ze gaan langer mee en vergen geen onderhoud. Bovendien voegen ze trendy elegantie en charme toe aan elke ruimte. Kom vandaag nog langs in onze winkel en bekijk onze selectie droogbloemen. We zijn er zeker van dat je iets zal vinden waar je van houdt! Deze zijn ook beschikbaar voor levering aan huis.