Geboorteplantjes

Niets leuker als geboortebedankje dan geboorteplantjes. Als je groene vingers hebt, wil je dat je geboortegeschenk aansluit bij je interesses. Dan is een klein plantje ideaal: het kan net als jullie kleine groeien en bloeien!

Geboorteplantjes: aanbod

Bij Bloemen Robberechts vind je een ruime keuze aan kleine of grote plantjes met een bijpassend potje. Je kan zelf je keuze maken aan de hand van je smaak en budget:

  • Vetplantjes of kleine cactusjes is een veelgemaakte keuze. Prijzen beginnen al vanaf 1,50 euro per plantje!
  • Ook mini-pannenkoekenplantjes zien we veel.
  • Terracotta-potjes met schoteltje zijn een zeer budgetvriendelijke optie. De prijzen beginnen vanaf 1 euro voor potje en schoteltje.
  • We hebben ook kleine Elho-potjes in diverse kleuren in de aanbieding. Dit is een ecologische budgetvriendelijke optie. Het is ook mogelijk de kleur te kiezen naar gelang het geboortekaartje, eventueel de rest van de doopsuiker etc.
  • De D&M deco potjes uit onze eigen collectie zijn een design-optie voor mensen met een iets groter budget.

De meeste klanten combineren onze plantjes en potjes met een sticker, labeltje of een prikker met de naam van de baby. Maar dit staat je uiteraard vrij. Je kan bij ons ook terecht voor extra decoratie om de ‘doopsuikertafel’ in te kleden.

Werkwijze & bestellen

We voorzien de plantjes en potjes normaal tegen de uitgerekende datum. Beval je onverwacht vroeger? Geef ons dan even een belletje zodat we je bestelling vroeger kunnen klaarmaken.

Wil je graag meet informatie of een offerte opvragen? Dat kan in onze winkel in Wolvertem (Meise), telefonisch op 02/269.98.04 of via frank@bloemenrobberechts.be.
Hou er rekening mee dat we minstens een week nodig hebben om bepaalde plantjes of potjes te bestellen.