Grafonderhoud Londerzeel

Bij Bloemen Robberechts kan je terecht voor professioneel grafonderhoud in Londerzeel en deelgemeentes. Zo kan jij gerust zijn dat het graf van je overleden geliefden er altijd mooi en proper bij ligt. Bij Bloemen Robberechts zorgen we voor het onderhoud op het kerkhof van regio Londerzeel. Daarnaast plaatsen we ook regelmatig een fris nieuw plantje of bloemetje op het graf. Hoe vaak? De keuze is aan jou!

Bij al onze formules zijn transport, werkuren, potgrond, de bloembakken en de bloemen inbegrepen. De stijl en de data worden in samenspraak met u bepaald. Deze dienst kan verrekend worden op factuur voor bedrijven.

Wij hebben verschillende formules voor grafonderhoud ter beschikking: zo is er voor elk budget wat wils!

Grafonderhoud: driemaandelijks onderhoud

Wie kiest voor deze formule, kiest voor een regelmatig onderhoud van het graf. Aan het begin van elk seizoen, maken we het graf proper: deze data zijn in samenspraak. We nemen verwelkte bloemetjes mee en plaatsen een nieuw seizoensplantje of bloemetje op het graf. Transport, werkuren, bloembakken, potgrond en bloemen inbegrepen.
Deze formule kost 45 euro per beurt.

Grafonderhoud: maandelijks onderhoud

Wie kiest voor deze formule, kiest voor een maandelijks onderhoud van het graf. Elke maand (data in samenspraak) maken we het graf proper en plaatsen we een nieuw bloemetje of plantje op het graf. De verwelkte bloemetjes worden meegenomen. Transport, werkuren, bloembakken, potgrond en bloemen zijn inbegrepen.
Deze formule kost 31,65 euro per beurt.

Grafonderhoud: tweewekelijks onderhoud

De formule voor wie wil dat het graf er altijd piekfijn bijligt! Wie kiest voor deze formule, kiest voor een tweewekelijks onderhoud van het graf. Elke twee weken (data in samenspraak) maken we het graf proper en plaatsen we een nieuw bloemetje of plantje op het graf. Transport, werkuren, bloemen, potgrond en bloembakken zijn inbegrepen.
Deze formule kost 27,70 euro per beurt.

Optie deluxe

Wij bieden de optie aan om, naast uw gebruikelijk onderhoud (bijvoorbeeld op Allerheiligen en verjaardag), een deluxe bloemstuk te gaan plaatsen. Deze optie kost 50 euro per bloemstuk.

Al deze formules zijn ter beschikking voor onderhoud in Meise, Grimbergen, Kapelle-op-den-bos, Londerzeel, Wemmel, Merchtem en al hun deelgemeentes.

Meer info of contact? Dat kan telefonisch (02/269.98.04), via mail (frank@bloemenrobberechts.be) of in onze winkel in Meise. Deze formules zijn ook aanpasbaar aan uw specifieke wensen. Kom gerust langs om even te overleggen.

Bij Bloemen Robberechts kan je daarnaast ook terecht voor rouwwerk bij begrafenisdiensten en grafwerk tijdens Allerheiligen.