Gratis uitstapje in Wemmel

Op zoek naar een gratis uitstapje regio Wemmel? Tegenwoordig kan je door de stijging van de prijzen niet veel meer doen zonder veel geld kwijt te zien. Je hoeft echter niet ver te rijden om een goedkoop dagje uit te vinden. Als je gek bent op tuinieren, planten of decoratie, dan is tuincentrum Robberechts in Meise de ideale plek om te vertoeven. Hier vind je verse bloemen, een oerwoud aan planten en inspirerende decoratie. Dit tuincentrum is elke dag geopend, behalve op dinsdag. Vanaf november kan je je op hun kerstmarkt vergapen aan de mooiste kersttaferelen.

Aanbod aan kamerplanten

Als je graag eens een kijkje komt nemen in de jungle, dan ben je bij Robberechts meer dan welkom. Kijken kost immers geen geld en dat is net de bedoeling van je gratis uitstapje. Je vindt er de grootste keuze aan kamerplanten in de streek, maar ook aanbiedingen voor kamerplanten. Ook om bijzondere kamerplanten te ontdekken, kan je bij hen terecht. Kom je vergapen! En ontdek welke pot het mooist bij jouw plant past!

Planten zijn geweldig om een huis meer als een thuis te laten voelen en minder als een ’tijdelijk logement’. Ze geven bezieling aan de huis. Maar wist je dat planten ook goed zijn voor de gezondheid? Dat klopt – uit een studie van de Universiteit van Houston is gebleken dat mensen die meer planten in huis hadden, een lagere bloeddruk en een lagere hartslag hadden dan mensen die dat niet hadden!

Daarom biedt Bloemen Robberechts haar klanten het beste aanbod aan toffe luchtzuiverende kamerplanten aan. Dat is de “feel free to live” filosofie: de natuur in huis halen zal het beste in je naar boven brengen.

Aanbod aan Snijbloemen en droogbloemen

Ben je net als ik? Dan is de kans groot dat je een mooi wildboeket in je huis hebt staan. Misschien staan ze in de woonkamer, misschien in de eetkamer, misschien op je bureau op het werk… Misschien op elk van die plekken. Dan wil je natuurlijk alleen de beste kwaliteit!

Bij Bloemen Robberechts geloven ze dat versheid de sleutel is tot kwaliteit. Dagelijks selecteren zij met de hand de mooiste lokale producten. De bloemisten besteden veel zorg aan het selecteren van alleen de beste kwaliteit bloemen – en door dit zorgvuldige selectieproces gaan hun bloemen langer mee dan andere arrangementen die misschien met meer water en minder zorg zijn verpakt. Neem gerust een kijkje in de interne keuken: de bloemenfrigo!

Dus, of je nu op zoek bent naar een speciale gelegenheid of gewoon iemand extra speciaal wilt laten voelen (of allebei!). Of misschien gewoon op zoek naar een bloemetje voor thuis of even genieten van de bloemenpracht? Bezoek Bloemen Robberechts vandaag nog – ze helpen u graag!

Aanbod aan decoratie

Het plaatselijke tuincentrum Bloemen Robberechts is een prima plek om nieuwe artikelen voor de inrichting van je huis te ontdekken. Bij dit tuincentrum vind je nog items die origineel zijn, en die je nergens anders ziet. Ze hebben er voor ieder wat wils: trendy en stijlvolle binnen- en buitendecoratie, leuke hebbedingetjes en items voor je woonkamer, keuken en slaapkamer. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je vrienden en familie, dan is dit de plek om heen te gaan!

Elke week zijn er bij Bloemen Robberechts nieuwe items te vinden. Voor alle seizoenen en feestdagen kan je wel iets vinden om je huis in de juiste sfeer te brengen. Vooral de grote kerstmarkt trekt elk jaar vele bezoekers aan.

Tuinafdeling

Op zoek naar een manier om je tuin te renoveren? Maak gerust een afspraak!

Als u op zoek bent naar een plek om buiten planten, struiken en bomen te verkopen, dan bent je bij Bloemen Robberechts aan het juiste adres. Zij hebben alles wat je nodig hebt om van je tuin een droom te maken die uitkomt!

Met het assortiment planten en struiken kan je de perfecte ruimte voor je tuin creëren. Of je nu op zoek bent naar iets kleins of groots. We hebben ook een brede selectie groenteplanten en kruidenplanten die perfect zijn voor het kweken in je achtertuin of zelfs binnen bij je thuis.

Zij bieden onze klanten een breed scala aan producten en hebben een hart voor ecologie en natuur. Ze bieden ook hulp bij eventuele vragen over hun bestelling. Of op tuinvragen in het algemeen.

Nog een gratis uitstapje in de buurt van Wemmel

Na een bezoek aan Bloemen Robberechts, blijft er soms nog tijd over om iets anders te ondernemen. De gemeente Meise voorziet heel wat leuke wandelingen in de buurt: helemaal gratis! Voor een klein prijsje kan je bovendien ook terecht in de prachtige Plantentuin van Meise. Een must voor elke plant- en natuurliefhebber om te bezoeken! Vragen bij het aanbod of andere vragen? Je kan altijd contact opnemen met Bloemen Robberechts.