Gratis uitstapjes en activiteiten

Op zoek naar een gratis uitstapje of dagactiviteiten? Met of zonder kinderen? Een uitstapje naar het tuincentrum is een prima idee. Kijken kost namelijk niets en bij tuincentrum Robberechts krijg je meteen massa’s gratis inspiratie voor huis en tuin. Bovendien kan je er, ook op hete of regenachtige dagen, altijd terecht om wat leuks te beleven. Ook op zon- en feestdagen.

De collectie bij tuincentrum Robberechts wisselt niet om de drie maanden, zoals bij grote ketens. Er is elke week wel iets nieuws te zien! Elke paar weken worden de afdelingen omgebouwd zodat je je kan blijven verbazen.

Altijd open

Bloemen Robberechts in Meise is elke dag open, behalve op dinsdag. Dat betekent dat je ook op zondag en maandag terecht kan! Net als tijdens de feestdagen. En tijdens de december en de meimaand hebben ze ruimere openingsuren. Op deze contactpagina kan je de laatste info in verband met de ruime openingsuren controleren

Een ruim aanbod

Bij Bloemen en planten Robberechts vind je alles om je vrije dag een stukje beter te maken. Zo kan je er eindeloos tuininspiratie opdoen en gebruik maken van professioneel tuinadvies. Het is een uitstekende plek voor zowel de beginnende als gevorderde tuinier. Ook voor kamerplanten en decoratie kan je hier veel inspiratie opdoen.

Bloemen en planten Robberechts in Meise is de laatste jaren steeds meer een trekpleister geworden voor liefhebbers van bijzondere planten. Zij vinden het heerlijk om een uurtje tussen de bijzonderheden te snuisteren en op een budgetvriendelijke manier hun collectie uit te bereiden.

Andere gratis uitstapjes en activiteiten

Na een bezoek aan tuincentrum Robberechts, zijn er nog diverse andere uitstapjes mogelijk in de omgeving van Meise. Een bezoekje aan de Plantentuin van Meise is altijd top! Daarnaast heeft de gemeente Meise diverse mooie wandelingen in de omgeving uitgewerkt. Ideaal als je op zoek bent naar een gratis uitstapje of activiteit. Vraag gerust naar tips in de winkel voor een van de diverse horecagelegenheden in de buurt!