Hoeveel kost een ceremonieboog?

De finishing touch voor jouw droomceremonie: ceremoniebogen bij Bloemen Robberechts Een bruiloft is meer dan een feest. Het is de viering van de liefde tussen twee mensen, een moment om te koesteren en te delen met dierbaren. De ceremonie is het hart van de dag, waar jullie je geloften uitspreken en beloven om voor altijd […]

De finishing touch voor jouw droomceremonie: ceremoniebogen bij Bloemen Robberechts

Een bruiloft is meer dan een feest. Het is de viering van de liefde tussen twee mensen, een moment om te koesteren en te delen met dierbaren. De ceremonie is het hart van de dag, waar jullie je geloften uitspreken en beloven om voor altijd samen te zijn. En wat is er mooier dan deze bijzondere gebeurtenis te omlijsten met een prachtige ceremonieboog?

Bij Bloemen Robberechts begrijpen we hoe belangrijk het is om de perfecte sfeer te creëren voor jullie ceremonie. Daarom bieden we een ceremoniebogen aan, die we met de mooiste bloemen en decoraties aankleden. Volledig volgens jullie wensen, thema & kleuren.

Huur een ceremonieboog bij Bloemen Robberechts:

Wil je de kosten drukken, maar toch een prachtige ceremonieboog op jouw trouwdag? Dan is huren bij Bloemen Robberechts de perfecte oplossing! Voor slechts €75,- (exclusief plaatsing) huur je al een mooie ceremonieboog die jouw ceremonie een unieke uitstraling geeft. Wil je de boog door ons laten plaatsen? Dan kan dat voor slechts €45,- per uur extra. Wij zijn een bloemist die graag volledig ontzorgt en raden aan de boog te laten plaatsen door professionelen zoals wij :-). Onze jarenlange ervaring & drive staan garant voor een mooi resultaat.

Hoeveel kost een ceremonieboog?

Een ceremonieboog zonder bloemen? Da’s natuurlijk ook niet per se de bedoeling. Bij de plaatsing van de boog, kunnen wij ook zorgen voor de bloemen. Hoeveel kost zo een ceremonieboog dan? Voor de bloemen ben je gemiddeld zo een €225 kwijt aan bloemen voor een grote bloemenconstructie op onderstaande foto. Ook hierbij geven we graag mee dat je deze bloemstukken best door ons laat plaatsen zodat ze stevig vast hangen. Zeker als je de boog doorheen je trouwdag wenst te verplaatsen richting je photobooth of eretafel. Daarvoor betaal je €45 per werkuur per persoon.

Al meer dan 40 jaar zijn we bij Bloemen Robberechts gespecialiseerd in het creëren van droombruiloften. We werken met passie en oog voor detail om van jouw ceremonie een onvergetelijk moment te maken.

Onze ervaren bloemisten luisteren aandachtig naar jouw wensen en ideeën, en creëren een ceremonieboog die perfect past bij jouw stijl en de sfeer van jouw bruiloft. We werken met de mooiste bloemen en materialen, afkomstig van de beste kwekers.

Plaatsing door heel België:

Of je nu trouwt in Vlaanderen, Wallonië of Brussel, Bloemen Robberechts zorgt voor de perfecte plaatsing van jouw ceremonieboog. We bezorgen en installeren de boog op de gewenste locatie, zodat je op de dag zelf nergens naar om hoeft te kijken.

Een budgetvriendelijk alternatief?

Soms heb je een iets kleiner budget… Wij raden dan graag enkele alternatieven aan. Je kan kiezen voor kleinere bloemstukken op je boog of voor een trouwbankje met een waterval van bloemen. Daarnaast werken we ook graag oplossingen uit op maat van jouw budget. Kom gerust eens praten!

Maak van jouw droomceremonie een realiteit met Bloemen Robberechts:

  • Bekijk onze website of kom langs in onze winkel voor inspiratie.
  • Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • Laat je adviseren door onze ervaren bloemisten.
  • Geniet van een prachtige ceremonieboog die perfect past bij jouw bruiloft.