Kerstmis Bloemen Robberechts Meise

Kerstmis 2023

Bereid je voor op een magische kerstervaring bij Bloemen Robberechts! Onze kerstmarkt, genaamd “Christmas at Midnight,” biedt een betoverende wereld vol feestelijke verrassingen en activiteiten die je niet wilt missen.

https://youtube.com/shorts/RuhSZyUMSDE?feature=share

Thema 2023 – ‘Christmas at midnight’

Stel je voor dat je op kerstavond in slaap valt en de klok 12 keer slaat. Plotseling ontwaak je in een sprookjesachtig bos, omringd door magische geluiden en glinsterende lichtjes. Snel maak je je weg naar het betoverende kasteel, waar ’the Christmas Ballroom’ op je wacht, klaar voor een onvergetelijk kerstfeest.

In ’the Christmas Ballroom’ ontvouwt zich een wereld vol kerstpracht: fonkelende bomen, schitterende ornamenten en de heerlijke geur van lekkernijen. Dans, lach en geniet, want ‘Christmas at Midnight’ is een kerstfeest dat je niet wilt missen.

Bloemen Robberechts nodigt je uit om deel uit te maken van dit unieke kerstavontuur. De grens tussen droom en werkelijkheid vervaagt terwijl we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Kerstmis 2023: planning & events

18-19 november: Opening van de Kerstmarkt & Lemax Black Friday Weekend

De kerstmarkt begint op 18 en 19 november, en deze dagen vallen samen met ons Lemax Black Friday Weekend. Dit is het perfecte moment om jezelf te trakteren op prachtige kerstversieringen en -accessoires.

22 november: Kinderfotoshoot in Kerstthema – Vergeet niet in te schrijven!

Op 22 november organiseren we een betoverende fotoshoot voor kinderen in een sfeervol kerstthema. De opbrengst hiervan gaat naar Boven de Wolken vzw. Je geeft wat je wil en kan. Zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft voor dit onvergetelijke evenement.

 

2-3 december: Win for Life-Weekend – Win een Win for Life Lotje bij elke aankoop!

Tijdens het weekend van 2-3 december hebben we een speciale verrassing voor al onze klanten. Bij elke aankoop ontvang je een Win for Life-lotje, waarmee je kans maakt op fantastische prijzen.

9-10 december: Kerstmarktje – Geniet van heerlijk eten en drinken voor het goede doel!

Op 9 en 10 december nodigen we je uit om te genieten van een gezellige kerstmarkt met heerlijk eten en drinken. Het beste deel is dat de opbrengsten ten goede komen aan een goed doel.

Kerstbomen kopen

Binnenkort zijn onze kerstbomen ook weer te koop: zowel voor afhaal als levering aan huis. Je kan binnenkort ook bestellen op de webshop voor levering aan huis:

Over Bloemen Robberechts & haar kerstmarkt in Meise

Bloemen Robberechts is een kindvriendelijk tuincentrum in Meise, dat bekend staat om haar mooie en kwalitatieve kerstmarkt. Elk jaar voorzien zij een ander thema, dat verrast en verwondert!

Vlot bereikbaar vanuit Grimbergen, Londerzeel, Kapelle, Merchtem, Brussel, Mechelen en omstreken! En met ruime parking.