Kerstboom Humbeek

Kerstboom kopen in Humbeek?

Een echte kerstboom, da’s sfeer in huis! En een kerstboom kiezen, dat is nu eenmaal een traditie! Daarvoor kan je vanuit regio Grimbergen bij ons terecht!

In onze winkel in Meise hebben we een groot aanbod aan kerstbomen waartussen je kan kiezen. Sinds jaar en dag moet je voor de mooiste bomen bij ons zijn. Diverse soorten, in pot, op stam/kruis,… Naaldverliezend of niet… We hebben alle soorten in de aanbieding , vers van ’t veld. Tegen de beste prijs!

Levering kerstboom aan huis in Humbeek

Het sleurwerk, de naalden in je auto en de aarde overal zijn misschien wat minder leuk.

Bij Bloemen Robberechts leveren we je boom voor 5 euro aan de deur! We leveren in Meise, Grimbergen & Humbeek, Londerzeel, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-bos.

We leveren ook in Vilvoorde en Zemst, Buggenhout, Opwijk en Puurs. De prijs van deze levering wordt bepaald in samenspraak.

Indien je de boom toch zelf wenst mee te nemen, kan dit natuurlijk ook! We hebben hierbij de optie deze in een net te verpakken. Hulp bij plaatsing in de auto is geen probleem. We bieden trouwens ook artificiële kerstbomen aan.

Bestellen kan via onze webshop, telefonisch (02/269.98.04) of via mail (frank@bloemenrobberechts.be). Voor het actuele ruimste aanbod kan je in onze winkel in Meise terecht.

Kerstbomen voor bedrijven

Wij leveren en plaatsen kerstbomen voor bedrijven in Meise, Grimbergen, Londerzeel, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-bos. En ook daarbuiten op aanvraag. Deze kunnen indien nodig met versiering geleverd worden. Onze decorateurs komen die ter plaatse op kantoor zetten en versieren. Een offerte kan u aanvragen via frank@bloemenrobberechts.be of op 02/269.98.04.

Daarnaast is het ook mogelijk om kerstbomen te bestellen voor uw personeel of collega’s. Vraag ons gerust naar de bestelformulieren op frank@bloemenrobberechts.be of door een telefoontje op 02/269.98.04. In samenspraak worden de bomen dan op kantoor geleverd en meteen in de auto’s van de collega’s geplaatst. Ook dit gebeurt door middel van een net dat rond de bomen geplaatst wordt.

Energiezuinige kerstverlichting

Bij Bloemen Robberechts in Meise kan je terecht voor energiezuinige verlichting voor je boom en huis. Ook energiezuinige LED-figuren kan je bij Bloemen Robberechts vinden. Onze standaard lichtsnoer met 400 lampjes heeft bijvoorbeeld slechts een wattage van 6 watt. Ze beschikken bovendien over een timer en dimfunctie. Dit betekent dat je voor een hele kerstperiode, met een brandduur van 8 uur per dag, slechts één euro aan energiekosten kwijt bent. Voor 42 dagen kerstplezier! Een uurtje stofzuigen kost je meer.