Kerstcadeau kopen Kapelle-op-den-bos

Op zoek naar de leukste plek om een kerstcadeau te kopen in Kapelle-op-den-bos? Bij Bloemen Robberechts vind je alles wat je zoekt. Ook open op zon- en feestdagen.

Mooie cadeautjes kopen voor Kerstmis

Bloemen Robberechts is een fijne Kerstwinkel voor jong en oud. De ideale plek om even rond te kijken tijdens de feestdagen. Je wil immers niet met lege handen toekomen. Een bloemetje of mooie plant afgeven bij aankomst is echt de beste manier om de juiste toon te zetten. Of misschien hebben jullie wel namen getrokken en ben je op zoek naar iets klein

  • Kaarsen
  • Een zeer groot assortiment trendy en betaalbare decoratie
  • Planten in alle soorten en maten: zowel voor binnen als voor buiten
  • Een assortiment pluche beren van hoge kwaliteit
  • Hebbedingetjes en leuke gadgets
  • Droogbloemen en tuinaccessoires
  • Verse boeketten en bloemstukken voor alle budgetten

Cadeaubonnen: digitaal of op papier

Cadeautjes kopen voor iemand ‘die graag in de tuin werkt’ of ‘graag buiten is’ of ‘houdt van decoratie’… ’t Is niet zo gemakkelijk als je er zelf niet mee bezig bent. Of als je een totaal andere smaak hebt. In dat geval kan onze cadeaubon uitkomst bieden. Deze kan je verkrijgen in onze winkel of in onze webshop. Online kan je zowel een fysieke cadeaubon als digitale cadeaubon kiezen. Onze digitale versie ontvang je gewoon in je mailbox.

Toffe wenskaarten

Bij Kerstmis of Oudjaar en Nieuwjaar horen natuurlijk ook een mooie kaarten. Bij Bloemen Robberechts vind je kaarten voor alle gelegenheden. Voor Kerstmis en de feestdagen pakken we graag uit met alle mogelijke opties: van klassieke kaarten in Britse nostalgische stijl tot moderne hippe kaarten met een trendy twist.

Gratis ingepakt

Een mooie verpakking is het halve werk. Bij vele webshops en winkels moet je tegenwoordig bijbetalen om je cadeautje in te pakken. Dat is bij Bloemen Robberechts niet het geval: zowel in de webshop als in de winkel is de geschenkverpakking gratis. Je vindt er bovendien ook inpakpapier om thuis je andere cadeautjes eventueel ook nog van extra glans te voorzien.

Wij laten onze klanten steeds de keuze tussen ecologisch of niet-ecologisch verpakkingsmateriaal. Standaard zullen we echter zelf kiezen voor de ecologische optie. Indien je dit niet wenst, geef het even aan bij je bestelling ;-).

Geleverd aan huis in de regio Kapelle-op-den-bos

Via onze webshop, via mail, telefonisch of in onze fysieke winkel,… Wij leveren je cadeautjes gratis in de omliggende gemeentes! Bestel je voor 12u? Dan kan dit de dag zelf nog!