Kerstmis bij Bloemen Robberechts

Nieuwsgierig naar onze Kerstmarkt van dit jaar? Ontdek hieronder alle info!

Kerstmarkt vanaf 19 november!

Ja, je leest het goed! We mogen weer. Voor het eerst in jaren, kunnen we weer een volledige kerstmarkt opbouwen met alles erop en eraan. Dit jaar reizen we naar Duitsland, naar de weihnachtsmarkten en alles wat daarbij hoort. Van die ‘koddige kotjes’, een gluhweintje en heel veel mooie deco! 

De Planning

Vanaf 19 november kan je bij ons elke dag terecht om de kerstmarkt te bezoeken. Elk weekend kan je daarbij een hapje of drankje nuttigen. De opbrengst gaat naar onze lokale verenigingen. En verder staat op het menu: 

  • 19-20 november: openingsweekend met gratis consumptie voor elke klant. 
  • 25-26-27 november: black friday Lemax weekend met hoge kortingen. 
  • 10-11 december: Win for life weekend met lotje voor elke klant.

Lees het hier rustig nog even na!

Pretty in pink

Omdat roze in kerst 2022 helemaal trendy is, hebben we maar liefst 2 roze thema’s! Een zacht- en oudroze thema vol fluffy en romantische kerstballen. Een thema dat je het liefst van al een dikke knuffel zou willen geven. 
En een knalthema vol witroze poedels, roze champagne en ‘shop ’till you drop’. Welke kies jij?

Natuurlijk of klassiek?

Misschien ben jij gek op rood-groen-goud? Dat zit je bij ons uiteraard aan het goede adres. Van kerstmannen vol pralines tot de klassieke kerstmok en een Britse bus met dwarrelende sneeuw… Wij zijn er klaar voor! 
Hou jij meer van dennengeur en natuurlijke decoratie? Ons Boho Forrest thema brengt je de sfeer van Noorse blokhutten, warme haardvuren, natuurlijke decoratie en heerlijke dekentjes! 

Never grow up – Disney Collectie

Eentje voor de verzamelaars: de officiële Disney-collectie! Wacht niet te lang om te komen kijken. De eerste collector’s items gaan reeds de deur uit.