Kleurrijke lentepromo’s vanaf 17/03

De lente gaat bijna van start en dat vraagt naar meer kleur en leuke lentepromo’s! Fleurige bloemen op je tafel, verrassende kleuren in de tuin, kweekbakjes voor nieuw leven,… We hebben een tal aan toffe lente-artikelen die je bij ons in de winkel kan vinden! Hallo, fleurige kleuren! Rood, geel, wit, roos, paars of alles […]

De lente gaat bijna van start en dat vraagt naar meer kleur en leuke lentepromo’s! Fleurige bloemen op je tafel, verrassende kleuren in de tuin, kweekbakjes voor nieuw leven,… We hebben een tal aan toffe lente-artikelen die je bij ons in de winkel kan vinden!

Hallo, fleurige kleuren!

Rood, geel, wit, roos, paars of alles door elkaar! Breng kleur in huis met onze frisse tulpen. Ze staan nu aan een mooie promoprijs van €22 voor 50 tulpen. Van een volle bos kleur gesproken!

Kleurrijke bloemen vol passie!

De Passiflora, ook blauwe passiebloem genoemd, is een bloem met een bijzondere uitstraling. Deze (matig) winterharde plant fleurt tijdens elk seizoen je tuin op! Hij bloeit van juni tot oktober en zorgt tijdens de andere maanden voor een mooie wintergroene kleur in de tuin. Deze bloeiers staan bij ons aan een prijsje van €6,95. Dit geldt zolang de voorraad strekt.

Boeketjes in promo!

We hebben momenteel kleurrijke boeketjes staan aan een promoprijs van €7,99. Verse snijbloemen in de mooiste kleuren zijn samengesteld tot een vol lenteboeket. Een heel mooi cadeau om aan jezelf te geven of om iemand anders dag op te fleuren.

Hortensia’s aan €9,70!

Het voorjaar is hét moment om Hortensia’s te planten en daarom bieden we ze aan een zeer goede prijs! Hortensia’s zijn zomerbloeiers en staan liefst op een plek met halfschaduw. In de zomer verassen deze Hortensia’s jou met roze getinte bloemen. Ze brengen heel wat sfeer en plezier mee jouw tuin in!

Handige kweekbakjes!

De lente is daar en dat brengt veel leven met zich mee! De lente is het ultieme seizoen om te beginnen zaaien en om stekjes te planten. De combinatie van de stijgende temperaturen en het toenemend zonlicht zorgen voor goede kweekomstandigheden! De laatste exemplaren staan aan een scherpe prijs van €4,99 in onze winkel!

Vredevolle bloemen

We hebben tijdelijk een collectie met blauw/geel gekleurde tulpen en rozen. Wees lief en respectvol voor elkaar. Samen gaan we voor een betere wereld.

Leuk weetje: de rozen en tulpen zijn niet bespoten maar hebben hun kleur verkregen via het opzuigen van gekleurd water. Dit zorgt voor een natuurlijkere uitstraling.