Mediterrane planten

Een mediterrane hoek of tuin is al jaren populair bij elke tuinier en natuurliefhebber!

We zijn trots om jou een uitgebreid assortiment mediterrane planten aan te bieden om jouw tuin of terras een vleugje van het zuiden te geven. Of je nu op zoek bent naar kleine olijfbomen of grote palmen, bij ons vind je het allemaal.

Onze mediterrane planten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook heel functioneel. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en gedijen goed in het Belgische klimaat, waardoor ze perfect zijn voor jouw buitenruimte. Naast olijfbomen, agaves, palmen, yucca’s, vijgenbomen en citrusboompjes hebben we ook kleine mediterrane planten zoals lavendel, rozemarijn, tijm en salie. Ideaal om jouw mediterrane tuin compleet te maken.

Bij Bloemen Robberechts vinden we het belangrijk dat jij niet alleen de perfecte planten voor jouw tuin vindt, maar ook dat je de juiste accessoires en meststoffen hebt om ervoor te zorgen dat jouw planten optimaal groeien en bloeien. Daarom bieden wij een breed scala aan bijpassende potten en meststoffen aan om jouw planten te laten stralen. Inclusief professioneel advies.

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte mediterrane planten voor jouw tuin. Ze geven graag advies over de verzorging van jouw planten, zodat ze gedijen en groeien zoals het hoort. Geen overbodige luxe, aangezien het bij dit soort grote planten vaak gaat om een investering voor vele jaren.

Bovendien bieden we ook levering aan huis aan in overleg (tegen transportvergoeding). Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het transport van jouw nieuwe aanwinsten. Niet elke auto is immers geschikt voor grote palmen of olijven.

Tot slot willen we jou nog laten weten dat jij van harte welkom bent in ons tuincentrum. Je kunt op jouw gemak rondwandelen en onze mediterrane planten bekijken en aanraken, zodat jij de perfecte keuze kunt maken voor jouw tuin of terras. Ons vriendelijke en deskundige personeel helpt jou graag bij het vinden van de perfecte planten en accessoires die bij jouw wensen passen.

Kom langs bij Tuincentrum Bloemen Robberechts en creƫer jouw eigen stukje mediterrane sfeer in jouw eigen tuin of terras!