Mooie lentepromo’s vanaf 09/03

De eerste zonnestralen Hoe blij ben jij om de zon te zien? Wij zijn in elk geval al helemaal klaar voor de lente! De eerste voorjaarsbloeiers en kruiden staan op jullie te wachten in onze winkel. Onze plantenbakken en -potten voor buiten staan tot aan het plafond opgestapeld.Een leuk nieuwtje voor deze lente en zomer: […]

De eerste zonnestralen

Hoe blij ben jij om de zon te zien? Wij zijn in elk geval al helemaal klaar voor de lente! De eerste voorjaarsbloeiers en kruiden staan op jullie te wachten in onze winkel. Onze plantenbakken en -potten voor buiten staan tot aan het plafond opgestapeld.
Een leuk nieuwtje voor deze lente en zomer: een mooi aanbod aan leuke tuingadgets voor de kleinsten aan bijzonder lage prijzen. Een watertafel, een leuke kruiwagen met schopjes en emmertjes, strandspeelgoed,… We hebben alles in huis voor een leuk peuter- en kleutervoorjaar!

Campanula aan €2,85!


Campanula is een wintervaste kampioen. Het is een gemakkelijke plant, die het goed doet in elke grondsoort. In de zomermaanden brengen de bloemen snel sfeer en kleur in de tuin. Bij een goede verzorging laat deze plant meerdere keren per jaar prachtige bloemen zien. Met de lente in zicht, hebben wij een leuke promo voor jullie: campanula’s aan 2,85 euro per potje! Dit geldt zolang de voorraad strekt.

Snijbloemen in promo!


Onze 20 roosjes aan 8 euro zijn er weer, nu het voorjaar zich laat zien. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wie verder de lente in huis wil halen, kan terecht voor een bosje tulpen aan 7,90 euro!

Onze eigen pottenlijn!


Tromgeroffel! Onze eigen pottenlijn, in samenwerking met het Belgische D&M Deco, is deze namiddag aangekomen. Deze potten (van mini tot maxiformaat) zijn verkrijgbaar vanaf nu! Ze zijn alles wat elke plantliefhebber nodig heeft. Een pot in zachte neutrale kleuren mét watergat en schoteltje zodat je zonder binnenpot kan werken.

Heb je nog vragen? Verzoekjes? Laat het ons gerust weten! Wist je trouwens dat je via onze webshop potgrond en ander zwaar materiaal gratis aan huis kan laten leveren?