Onze merken: tuinmateriaal en tuinapotheek

Bloemen Robberechts staat voor de beste prijs-kwaliteit. Je vindt er dan ook diverse merken van topkwaliteit. Ook in de afdeling voor het tuinmateriaal. De meeste van deze producten en merken kan je trouwens aankopen met ecocheques! Als je in de regio woont, kan je het meeste ook thuis laten leveren via onze webshop.

Een (beperkte) lijst van onze merken vind je hieronder. 

1. Ecostyle

ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier. Je vindt in dit aanbod zowel meststoffen voor je planten als bestrijdingsmiddelen voor ongewenste gasten. Alle producten van Ecostyle zijn beschikbaar op onze webshop en in de winkel!

2. Osmo

Zaaien, verpotten, de natuur vrij laten groeien: met de producten van Osmo werpen jouw groene-vinger-momenten hun vruchten af (zelfs al heb je eerder lichtgroene vingers). Geniet van je tuin, met al je zintuigen. Ons gamma van Osmo bestaat voornamelijk uit potgrond in alle vormen en maten, maar ook meststoffen voor groene en bloeiende planten,… Alle producten van Osmo zijn beschikbaar op onze webshop en in de winkel!

3. Edialux

Edialux staat voor duurzame oplossingen voor netelige huis- en tuinproblemen, inclusief huis-,vee- en neerhofdieren. Uitsluitend duurzame bestrijdingsmiddelen, die geen of hooguit een verantwoorde belasting voor het milieu betekenen worden weerhouden. Edialux is verkrijgbaar in onze winkel. Bij dit merk is advies aangewezen. Vraag er gerust naar bij onze collega’s!

4. Sunplant

De vloeibare plantenvoeding die zich duidelijk onderscheidt van anderen door enkele troeven: de zuiverheid, efficiënt gebruik, goed voor het milieu en een zeer voordelige prijs. Vandaar dat Bloemen Robberechts ervoor koos om samen met Sunplant onze eigen kamerplantenmeststof te ontwikkelen. Ze maken ook meststof voor mediterrane planten, citrusvruchten, orchideeën, palmen en meer!

5. Naturen

Zoek je een biologische oplossingen voor je (moes)tuin, dan kan je bij Naturen terecht voor een ruim assortiment: meststoffen, bodembedekkers, potgrond, bodemverbeteraars, plantenbeschermers, ongediertebestrijding, onkruidbestrijding,…Een uitgebreid gamma speciaal ontwikkeld om op een natuurlijke manier de schoonheid en gezondheid van jouw tuin te garanderen. Alle producten van Naturen zijn beschikbaar op onze webshop en in de winkel!

6. Pokon

Pokon biedt alles om binnen- en buitenplanten en gazon gezond en groen te houden. Het merk bestaat al sinds 1929. In de loop der jaren is Pokon flink uitgebreid en daarom kunnen wij jou diverse mooie producten aanbieden, zoals meststoffen, perliet, vermiculiet en potgrond. Alle producten van Pokon zijn beschikbaar op onze webshop en in de winkel!

7. Compo

Compo biedt een gevarieerd assortiment alles wat planten nodig hebben voor een gezonde groei – van potgrond, bodembedekkers en meststoffen over gazonzaden tot producten voor de bestrijding van plagen, met focus op biologische middelen. Enkele producten van Compo zijn beschikbaar op onze webshop. Ons volledige assortiment vind je in onze fysieke winkel in Wolvertem (Meise).

8. Barenbrug graszaden

Barenbrug staat garant voor kwalitatief graszaad. Zowel sportgazon, speelgazon, siergazon als specifiek graszaad (schaduw, herstel,…). Enkele producten van Barenbrug zijn beschikbaar op onze webshop. Ons volledige assortiment vind je in onze fysieke winkel in Wolvertem (Meise).

9. KB

KB is dé expert bij uitstek voor zowel onkruid- en ongediertebestrijding als plantenbescherming en -verzorging. Wil je dag na dag genieten van een mooie, gezonde tuin en planten zonder ziekten, plagen of beestjes? Dat kan met de efficiënte verzorgings- en bestrijdingsproducten van KB. Met het uitgebreide gamma aan insecticiden, onkruidbestrijders en ongediertebestrijders pak je elk probleem in je tuin efficiënt aan.

10. Roundup Rapid

Roundup® onkruidbestrijder werkt op basis van een actieve stof die voorkomt in de natuur. Deze formule garandeert een zichtbaar resultaat na 3 uur voor de geconcentreerde versie Roundup® Rapid. Onkruid bestrijden doe je gerust én doeltreffend met Roundup® ! Voor het gebruik van dit product is advies aangewezen. Het is verkrijgbaar in onze tuinapotheek in de winkel.

Roundup® staat nog altijd voor de meest bekende en gewilde onkruidbestrijder. De uitgekiende formule werkt op basis van actieve stoffen die in de natuur voorkomen, zoals azijn- en pelargonzuur. Op Roundup® kun je steeds rekenen als het gaat over onkruidbestrijding.

11. BSI

Bio Services International is specialist in verzorgings- en bestrijdingsmiddelen: insecten- en ziektebestrijding, afweer dieren, bemesting,…

12. Greenprotect

Green Protect speelt als merk een leidende rol in het aanbieden van eenvoudige, effectieve en duurzame oplossingen voor een plaagdiervrij huis. De Green Protect producten helpen bij het voorkomen van ongedierte zonder inzet van chemische middelen. Hierdoor zijn ze ideaal voor mensen die veilige en duurzame oplossingen zoeken. Meest bekend zijn de vangplaatjes voor rouwvliegjes! Alle producten van Green Protect zijn beschikbaar op onze webshop en in de winkel!