Paastakken & paasdecoratie

Paastakken kopen of bestellen

Als je verse paastakken wilt kopen, kan je terecht bij Bloemen Robberechts in Meise (Wolvertem). Wij hebben vanaf februari & maart een groot aanbod ter beschikking.

Onze takken van de krulwilg zijn er in pakketjes. We hebben zowel grote als kleine paastakken ter beschikking.

Paastakken verzorgen

Het verzorgen van je prachtige paastakken is essentieel om hun schoonheid en frisheid te behouden gedurende het hele lenteseizoen. Bij Bloemen Robberechts begrijpen we het belang van de juiste zorg, zodat je optimaal van je paastakken kunt genieten.

Ten eerste is het belangrijk om de takken goed te hydrateren. Plaats ze bij aankoop direct in een vaas met schoon water en zorg ervoor dat de stelen allemaal onder staan. Ververs het water regelmatig om bacteriegroei te voorkomen en de takken fris te houden.

Daarnaast is het raadzaam om de paastakken op een koele plek te plaatsen, weg van direct zonlicht en warmtebronnen. Op deze manier behouden ze hun frisheid.

Als je wilt dat je paastakken langer meegaan, kan het helpen om de onderkant van de stelen schuin af te snijden voordat je ze in water plaatst. Dit vergroot het oppervlak voor wateropname, waardoor de takken beter gehydrateerd blijven.

En tot slot, vergeet niet om regelmatig te genieten van de prachtige bloesems die je paastakken eventueel zullen voortbrengen. Verwijder eventuele verwelkte bloemen om de groei te bevorderen en je takken er fris en levendig uit te laten zien.

Met deze eenvoudige verzorgingstips kun je ervoor zorgen dat je paastakken de hele paasperiode stralend en mooi blijven, en je huis vullen met de vreugde van het lenteseizoen. Je kan ze erna zelfs in de tuin zetten!

Paasdecoratie kopen

Bij Bloemen Robberechts kan je naast paastakken ook heel wat decoratie voor Pasen kopen: van servetten & decoratieve eieren tot beeldjes. Kippen, paashazen, decoratie in toffe lentekleurtjes en met bloemetjes. Eitjes in alle vormen en maten vormen de basis voor jouw Paastafel.

Wij kiezen al onze decoratie zelf uit met zorg en zorgen voor een gevarieerd aanbod. Zo kan je volop inspiratie opdoen om (samen) aan de slag te gaan om je paasboom te versieren. En je huis helemaal klaar te maken voor de paasdagen!

Bereikbaarheid

Bloemen Robberechts bevindt zich in Wolvertem (Meise). We zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Merchtem, Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos, Wemmel & Grimbergen. Ook ontvangen wij veel klanten uit Buggenhout, Puurs, Vilvoorde, Opwijk, Willebroek & verder. Het is de perfecte stop voor inspiratie voor al je seizoensdecoratie.