Rouwkrans bestellen

Rouwkrans bestellen voor een begrafenis

Bloemen zijn belangrijk bij een begrafenis: ze bieden troost in de zware tijd van rouw. In deze moeilijke periode staat Bloemen Robberechts u graag bij met warm advies. U kan bij ons terecht voor een rouwkrans (‘Een kroon’ in de volksmond), maar ook voor alle andere vormen van rouwwerk:

Enkele voorbeelden van grafwerk

Rouwkrans bestellen: praktisch

Als ervaringsdeskundigen kennen wij als geen ander ook de praktische kant van de zaak. U kan ervoor kiezen de gewenste stukken zelf af te halen. Maar indien nodig, ontzorgen wij u volledig en zorgen wij voor de levering. Gelieve uw rouwkrans minstens 24u op voorhand te bestellen.

Wij leveren uw rouwkrans bij de begrafenisondernemer en de kerk in: Wolvertem, Meise, Londerzeel & Malderen, Merchtem, Opwijk, Grimbergen, Humbeek & Strombeek, Kapelle-op-den-Bos, Willebroek, Wemmel, Puurs, Asse, Buggenhout, Crematorium Zemst en Vilvoorde.

Neem contact met ons op via frank@bloemenrobberechts.be, 02 269 98 04 of kom langs om persoonlijk ons advies in te winnen en te kiezen. Een stukje van het aanbod staat ook op onze webshop: wij zorgen ook hier voor de levering indien nodig.