Trouwboeket met droogbloemen

Ben je op zoek naar een betaalbaar trouwboeket met droogbloemen? Liefst gemaakt door iemand die het gewend is om met droogbloemen te werken? Bloemen Robberechts heeft meer dan 40 jaar ervaring in bruidswerk en droogbloemen-creaties.

Een trouwboeket met droogbloemen

Een bruidsboeket met droogbloemen biedt een unieke stijl qua textuur en sfeer die je met verse bloemen niet altijd kan bereiken. De zachte kleuren zorgen voor een dromerig romantisch gevoel. Bovendien ben je met droogbloemen niet verbonden aan de seizoenen voor je bruidsboeket.

Je kan ook kiezen voor droogbloemen vanwege duurzame redenen. Je kan jarenlang genieten van je bruidsboeket. Het vormt een tastbare herinnering aan je mooie dag.

Combinatie van droogbloemen en verse bloemen

Kan je niet kiezen? Je kan ook droogbloemen en verse bloemen combineren! Ze hebben een compleet verschillende uitstraling. Door ze te combineren creëer je een boeket met een unieke textuur, diepte en kleurenpalet. Je kunt kiezen voor een klassieke, romantische of juist moderne look.

Een bruidsboeket met verse bloemen, gecombineerd met gedroogde gips & pluimpjes.

Waar moet je op letten als je een bruidsboeket met droogbloemen besteld?

Kies een bloemist met ervaring. Bij voorkeur heb je zelf al enkele foto’s van wat je mooi vindt om van te vertrekken. Je bloemist zal je dan adviseren over de mogelijkheden en het nodige budget. Ook zal je advies krijgen over de grootte en praktische afspraken maken om bloemen af te halen. Indien je ook tafeldecoratie, ceremonieversiering of andere decoratie nodig hebt, kan je dit ook meteen bestellen.

Bij Bloemen Robberechts kan je terecht voor trouwversiering en -bloemen over heel België!