Tuincentrum open op 15 augustus

Open op 15 augustus

Op zoek naar een tuincentrum, dat open is op 15 augustus? Bloemen Robberechts in Meise is open op Onze-lieve-vrouw-Hemelvaart! Raadpleeg hier onze openingsuren.

  • Geschenken en cadeaus
  • Boeketten en bloemstukken, ideaal om mee te nemen bij familie bezoek.
  • Een leuke decoratie-afdeling om in te verdwalen.

Bij Bloemen Robberechts kan je tot 12u de dag zelf nog bestellen voor levering van boeketten aan huis. Levering is gratis vanaf minimumbedrag 20 euro in Wolvertem, Meise, Grimbergen en deelgemeentes, Londerzeel en deelgemeentes, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-Bos.
Levering is gratis vanaf minimumbedrag 30 euro in Opwijk, Asse, Buggenhout, Vilvoorde, Zemst & Hofstade, Puurs en Willebroek. Voor leveringen daarbuiten mag u contact opnemen

Bestellen kan vanuit je luie zetel via onze webshop: daar vind je een klein aanbod aan boeketten en geschenken. Maar ook telefonisch (02/269.98.04), via mail of in de winkel zelf.

Leuke activiteiten voor kinderen op 15 augustus

Het is niet altijd gemakkelijk om iets leuks te vinden of te doen op 15 augustus, maar een uitstapje aan Bloemen Robberechts is altijd een goed idee. Je vindt er een aanbod aan toffe zomerse gadgets. Ze kunnen er hun ogen uitkijken op de plantenafdeling. En samen shoppen voor cadeautjes voor familie is natuurlijk ook leuk.

De laatste jaren hebben we gemerkt dat kinderen bij ons heel graag over de vloer komen: er is altijd wel wat te zien. Ze vinden het leuk om mee uit te kiezen welke groenteplantjes ermee naar huis gaan. Of om zelf een cactus of kamerplantje in een vrolijke pot uit te kiezen, die ze dan zelf mogen verzorgen! Wij heten de kleine groen- en plantliefhebbers dan ook van harte welkom.