Tuincentrum open op Pasen

Open op Pasen

Op zoek naar een tuincentrum dat open is op Pasen? Bloemen Robberechts in Meise is open op Pasen! Raadpleeg onze openingsuren.

  • Last minute Paastakken en Paasversiering
  • Geschenken en cadeaus
  • Boeketten en bloemstukken, ideaal om mee te nemen bij familie bezoek.
  • Een leuke Paas-en decoratie-afdeling om in te verdwalen.

Bij Bloemen Robberechts kan je tot 12u de dag zelf nog bestellen voor levering van boeketten aan huis, ook op Pasen. Levering is gratis vanaf minimumbedrag 20 euro in Wolvertem, Meise, Grimbergen en deelgemeentes, Londerzeel en deelgemeentes, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-Bos.
Levering is gratis vanaf minimumbedrag 30 euro in Opwijk, Asse, Buggenhout, Vilvoorde, Zemst & Hofstade, Puurs en Willebroek. Voor leveringen daarbuiten mag u contact opnemen

Bestellen kan vanuit je luie zetel via onze webshop: daar vind je een klein aanbod aan boeketten en geschenken. Maar ook telefonisch (02/269.98.04), via mail of in de winkel zelf.

Leuke activiteiten voor kinderen op Pasen

Het is niet altijd gemakkelijk om iets leuks te vinden of te doen op Paasmaandag. Een uitstapje aan Bloemen Robberechts is altijd een goed idee. Je vindt er een aanbod aan toffe paasgadgets. Ze kunnen er hun ogen uitkijken op de leuke Paasmarkt. En samen shoppen voor cadeautjes voor familie is natuurlijk ook leuk.

De laatste jaren hebben we gemerkt dat kinderen bij ons heel graag over de vloer komen: er is altijd wel wat te zien. Ze vinden het leuk om mee uit te kiezen welke geschenken oma of opa krijgen. Of om zelf een cactus of kamerplantje in een vrolijke pot uit te kiezen, die ze dan zelf mogen verzorgen! Wij heten de kleine Paas- en plantliefhebbers dan ook van harte welkom.