Tuincentrum open Pasen en paasmaandag

Open op Pasen en paasmaandag Op zoek naar een winkel of tuincentrum dat open is op Pasen (31/03) of Paasmaandag (01/04)? Bloemen Robberechts in Meise is op beide dagen open van 8u30 tot 17u! Je kan er terecht voor: Bij Bloemen Robberechts kan je tot 12u de dag zelf nog bestellen voor levering aan huis, […]

Open op Pasen en paasmaandag

Op zoek naar een winkel of tuincentrum dat open is op Pasen (31/03) of Paasmaandag (01/04)? Bloemen Robberechts in Meise is op beide dagen open van 8u30 tot 17u! Je kan er terecht voor:

  • Geschenken en cadeau’s in paassfeer
  • Boeketten en bloemstukken, ideaal om mee te nemen bij familie bezoek.
  • Paasschocolade en snoep.

Bij Bloemen Robberechts kan je tot 12u de dag zelf nog bestellen voor levering aan huis, ook op Pasen en paasmaandag! Levering is gratis vanaf minimumbedrag 20 euro in Wolvertem, Meise, Grimbergen en deelgemeentes, Londerzeel en deelgemeentes, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-Bos.
Levering is gratis vanaf minimumbedrag 30 euro in Opwijk, Asse, Buggenhout, Vilvoorde, Zemst & Hofstade, Puurs en Willebroek. Voor leveringen daarbuiten mag u contact opnemen

Bestellen kan vanuit je luie zetel via onze webshop: daar vind je een klein aanbod aan boeketten en geschenken. Maar ook telefonisch (02/269.98.04), via mail of in de winkel zelf.

Leuke activiteiten voor kinderen op Pasen en paasmaandag

Het is niet altijd gemakkelijk om iets leuks te vinden of te doen op paasmaandag… Zeker niet als deze dag na de paasvakantie valt. Een uitstapje aan Bloemen Robberechts is altijd een goed idee. Je vindt er een aanbod aan tof buitenspeelgoed. Maar ook héél veel groen voor alle kleine tuiniers die graag meehelpen in de moestuin. Of die zelf hun eerste kruiden willen kweken in potjes op hun vensterbank.

De laatste jaren hebben we gemerkt dat kinderen bij ons heel graag over de vloer komen: er is altijd wel wat te zien. Ze vinden het leuk om mee uit te kiezen wat er geplant wordt en – een paar maanden later – wat er op tafel komt. Of om zelf een cactus of kamerplantje in een vrolijke pot uit te kiezen, die ze dan zelf mogen verzorgen! Wij heten de kleine tuin- en plantliefhebbers dan ook van harte welkom.