Vacature Bloemist (part-time, uren en dagen in samenspraak)

Bloemist (part-time, uren en dagen in samenspraak)

Tijdelijke betrekking (vervanging) met grote kans op optie vast

Ben jij een gepassioneerde bloemist met ervaring in het creëren van prachtige boeketten en bloemstukken? Zoek je een parttime baan waarin je je creativiteit de vrije loop kunt laten en tegelijkertijd wilt bijverdienen? Dan hebben wij dé uitdagende vacature voor jou! Sluit je aan bij ons gezellige team in het tuincentrum/familiebedrijf en ontwikkel je talent verder in een omgeving waar klantvriendelijkheid centraal staat. Deze tijdelijke functie biedt een grote kans op een vast dienstverband!

Functieomschrijving:

  • Het creëren van prachtige bloemstukken, boeketten, bruidswerk en rouwwerk.
  • Bij voorkeur heb je al enige ervaring in het vakgebied, maar we verwelkomen ook gemotiveerde beginners die zich willen ontwikkelen.
  • Het is belangrijk dat je over de juiste mensenkennis beschikt om discreet en respectvol om te gaan met klanten die rouw- en bruidswerk nodig hebben.

Wat wij bieden:

  • Een inspirerende werkomgeving in een tuincentrum/familiebedrijf waar je je passie voor bloemen kunt delen en laten groeien.
  • De mogelijkheid om jouw eigen creatieve stijl te ontwikkelen, terwijl je tegelijkertijd onze stijl eigen maakt om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.
  • Een enthousiast team van collega’s dat klaarstaat om je te ondersteunen en begeleiden in je groei als bloemist.
  • Een aantrekkelijke parttime functie met flexibele werktijden en een grote kans op een vast dienstverband.
  • Een passend salaris dat je in staat stelt om naast je vaste baan extra bij te verdienen.

Dus, ben jij klaar om jouw bloemistcarrière naar een hoger niveau te tillen en te werken in een tuincentrum/familiebedrijf waar klantvriendelijkheid en persoonlijke groei centraal staan? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons bloeiende team!

Procedure

We doen graag een babbeltje met onze toekomstige collega’s. Stuur je ons een motivatiemailtje met je cv? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek indien we een klik voelen. Dat mag op frank@bloemenrobberechts.be of bel even op 02/269.98.04. Je mag ook eens binnenspringen om je cv te brengen. Vergeet in dat geval je contactgegevens niet toe te voegen zodat wij je kunnen uitnodigen.