Vacature flexijobs

Flexi-chauffeur

(kan op regelmatige basis of wanneer je kan met een minimum van eenmaal per maand)

Voor onze webshop zijn wij op zoek naar chauffeurs met een flexi-job statuut voor tijdens het weekend. Dit omvat meer dan alleen rondrijden: je bent het uithangbord en contactpunt voor de mensen bij wie je levert. Soms lopen leveringen niet zoals gepland en moet je de klant oplossingen bieden. Dit omvat ook de levering van rouwwerk bij de kerk of de begrafenisondernemer, waar we toch wel wat discretie verwachten.

Probleemoplossend denken en vriendelijkheid zijn key. Een rijbewijs B en een flink paar handen om uit de mouwen te steken zijn vereist.

Flexi-medewerker aanplanting & plantverzorging

Ben jij een natuurliefhebber met groene vingers en een passie voor kamer- en tuinplanten? Heb je ervaring in het onderhouden van planten en geniet je van het werken in de buitenlucht? Bij Tuincentrum Bloemen Robberechts zijn we op zoek naar een enthousiaste Tuin- en Plantverzorger die niet alleen voor prachtige planten in ons tuincentrum zorgt, maar ook aanplantingen bij mensen thuis verzorgt. Plantenkennis en een rijbewijs zijn essentieel voor deze rol.

Functieomschrijving:

 • Verzorgen en onderhouden van kamer- en tuinplanten in ons tuincentrum, waarbij je expertise inzet om ze gezond en stralend te houden.
 • Uitvoeren van aanplantingen bij klanten thuis, waarbij je zorgt voor een schitterende en harmonieuze buitenomgeving.
 • Adviseren van klanten over plantensoorten, tuinontwerp en verzorging.
 • Uitvoeren van fysieke taken zoals tillen, graven en verplaatsen van planten en materialen.
 • Bezitten van een geldig rijbewijs om naar verschillende locaties te reizen.

Flexi-medewerker kassa en/of onderhoud

(kan op regelmatige basis of wanneer je kan met een minimum van eenmaal per maand)

Ben jij een flexijobber met groene vingers en een passie voor klantenservice? Zoek je een uitdagende rol waarin je zowel planten kunt onderhouden als bij de kassa kunt werken? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Sluit je aan bij ons tuincentrumteam en bied onze klanten een unieke ervaring. Bij ons draait het niet alleen om afrekenen, maar ook om mensenkennis en klantgerichtheid.

Functieomschrijving:

 • Verzorging en onderhoud van planten, zodat ze er altijd fris en aantrekkelijk uitzien.
 • Klantvriendelijkheid en attent zijn tijdens het afhandelen van transacties aan de kassa, met oog voor de behoeften van onze klanten.
 • Actief meedenken en advies geven over plantenkeuzes en verzorgingstips.
 • Flexibiliteit om diverse taken binnen het tuincentrum op te pakken.

Wat wij bieden:

 • Een flexibele rol als flexijobber waarin je zowel planten kunt onderhouden als bij de kassa kunt werken.
 • Een inspirerende werkomgeving waar klantvriendelijkheid en persoonlijke service centraal staan.
 • De mogelijkheid om je plantenkennis te vergroten en je klantgerichte vaardigheden verder te ontwikkelen.
 • Samenwerken met een enthousiast team dat je ondersteunt en motiveert.

Wil jij als flexijobber met groene vingers en klantgerichtheid een waardevolle bijdrage leveren aan ons tuincentrum? Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team!

Flexi-bloemist

(kan op regelmatige basis of wanneer je kan met een minimum van eenmaal per maand)

Ervaring met boeketten en bloemstukken en op zoek naar een manier om je creativiteit de vrije loop te laten? Wij zoeken iemand die naast zijn vaste job, graag wil bijverdienen door bloemstukken, boeketten, bruidswerk en rouwwerk te maken. Bij voorkeur heb je hierin al wat ervaring. Dit is een flexi-job, wat betekent dat we niet verwachten dat je elke week alle maandagen en/of woensdagen kan komen. We hopen echter wel op een samenwerking op lange termijn.

 • Klantvriendelijkheid staat voor ons centraal. Gezien je ook rouwwerk en bruidswerk maakt, verwachten we de correcte mensenkennis om hier discreet en gepast mee om te gaan.
 • Iedere bloemist heeft zijn eigen stijl, maar we verwachten wel dat je je onze stijl eigen maakt, zodat je werk aansluit bij wat onze klanten verwachten. Onze collega’s staan hier voor je klaar zodat je hierin verder kan groeien.

Procedure

We doen graag een babbeltje met onze toekomstige collega’s. Stuur je ons een motivatiemailtje met je cv? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek indien we een klik voelen. Dat mag op frank@bloemenrobberechts.be of bel even op 02/269.98.04. Je mag ook eens binnenspringen om je cv te brengen. Vergeet in dat geval je contactgegevens niet toe te voegen zodat wij je kunnen uitnodigen.