Winkels open op zondag in Meise

Op zoek naar een tuincentrum dat open is op zondag in Meise? Cadeautje nodig op zondag? Of vragende partij voor een leuke uitstap in de buurt van Meise? Tuincentrum Bloemen en planten Robberechts is de plek voor jou! Een van de leukste winkels die open is op zondag in regio Meise!

Openingsuren op zondag

Bloemen Robberechts in Meise is elke zondag open van 8u30 tot 15u! Op sommige feestdagen en tijdens de december en de meimaand zelfs nog langer. Op deze contactpagina kan je de laatste info in verband met de ruime openingsuren controleren

Een ruim aanbod

Bij Bloemen en planten Robberechts vind je alles om je zondag een stukje beter te maken. Zo kan je er nog snel een boeketje halen alvorens naar een BBQ of familiefeest te vertrekken. Daarnaast zijn ze ook het prefecte beginpunt van een fijne namiddag werken in de tuin. De grote buitenafdeling biedt immers talrijke producten voor elke beginnende en gevorderde tuinier.

Bloemen en planten Robberechts in Meise is de laatste jaren steeds meer een trekpleister geworden voor liefhebbers van bijzondere planten. Zij vinden het heerlijk om een uurtje tussen de bijzonderheden te snuisteren en op een budgetvriendelijke manier hun collectie uit te bereiden.

Zoveel te doen

Na een bezoek aan tuincentrum Robberechts, zijn er nog diverse andere uitstapjes mogelijk in de omgeving. Een bezoekje aan de Plantentuin van Meise is altijd top! Daarnaast heeft de gemeente Meise diverse mooie wandelingen in de omgeving uitgewerkt. Vraag gerust naar tips in de winkel voor een van de diverse horecagelegenheden in de buurt!