Betalen met EcoCheques in Opwijk

Betalen met EcoCheques in regio Opwijk? Dat kan je bij bloemen en planten Robberechts! Je kan er terecht voor een groot assortiment aan bloemen, planten en ecologische decoratie.

Alle soorten Ecocheques

Je kan kiezen tussen Sodexo / Pluxee, Edenred en Monizze. Zij nemen zowel de elektronische als de papieren variant aan. Ook met consumptiecheques en consumptiepremies kan je bij hen terecht.

Wat kan je met Ecocheques betalen?

Met EcoCheques kan je bloemen, buitenplanten of kamerplanten kopen in dit tuincentrum regio Opwijk. Zij stellen het assortiment samen met oog op diversiteit. We kiezen voor inheemse soorten die de biodiversiteit ten goede komt en geen gevaar vormt voor onze ecosystemen. Ze beschouwen hun tuincentrum als een van de pioniers die de strijd tegen klimaatverandering bij het grote publiek moet ondersteunen.

Daarnaast kan je bij Bloemen Robberechts in Meise met je EcoCheques ook terecht voor potten die ecologisch geproduceerd zijn. Heel wat ervan zijn bovendien van Belgische makkelij! Daarnaast bieden ze een groot assortiment aan tuinmateriaal, biologische tuinproducten en ecologisch verantwoorde decoratie die je met EcoCheques kan betalen.