Betalen met EcoCheques

Betalen met EcoCheques in Meise? Dat kan je bij bloemen en planten Robberechts in Meise! Je kan er terecht voor een groot assortiment aan bloemen, planten en ecologische decoratie. Bovendien centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar uit Meise, Londerzeel, Merchtem, Grimbergen, Wemmel, Kapelle-op-den-Bos, Puurs, Zemst, Vilvoorde, Asse, Opwijk en Willebroek. Maar ook vanuit Brussel, Mechelen en Antwerpen kan je ons vlot bereiken!

Alle soorten Ecocheques

Je kan kiezen tussen Sodexo/ pluxee, Edenred en Monizze. Zij nemen zowel de elektronische als de papieren variant aan. Ook met consumptiecheques en consumptiepremies kan je bij hen terecht. Met Monizze kan je ook op de webshop betalen.

Wat kan je met Ecocheques betalen?

Met EcoCheques kan je bloemen, buitenplanten of kamerplanten kopen in dit tuincentrum regio Meise. Zij stellen het assortiment samen met oog op diversiteit. We kiezen voor inheemse soorten die de biodiversiteit ten goede komt en geen gevaar vormt voor onze ecosystemen. Ze beschouwen hun tuincentrum als een van de pioniers die de strijd tegen klimaatverandering bij het grote publiek moet ondersteunen.

Daarnaast kan je bij Bloemen Robberechts in Meise met je EcoCheques ook terecht voor potten die ecologisch geproduceerd zijn. Heel wat ervan zijn bovendien van Belgische makkelij! Daarnaast bieden ze een groot assortiment aan tuinmateriaal, biologische tuinproducten en ecologisch verantwoorde decoratie die je met EcoCheques kan betalen.