Bloemen bestellen begrafenis

Bloemen bestellen voor begrafenis

Bloemen zijn belangrijk bij een begrafenis: ze bieden troost in de zware tijd van rouw. In deze moeilijke periode staat Bloemen Robberechts u graag bij met warm advies. Wij zijn specialist in rouwstukken in met zowel echte bloemen, droogbloemen en zijde. U kan bij ons terecht voor:

  • Grafstuk / rouwstuk
  • Kiststuk
  • Rouwkrans (“kroon”)
  • Legboeket / gerbe
  • Steunboeket of steunbloemstuk voor thuis
  • Altaarstuk
  • Urnestuk
  • Andere (kerk)versiering
  • Losse bloemen (bvb. witte rozen) om op de kist te leggen.
  • Sterrenboeketten en liefdevol rouwwerk voor de begrafenis van een baby of kind.

U kan ons aanbod online bekijken en bestellen. Telefonisch of via bestellen. Of langskomen om ons boek met voorbeelden te bekijken in de winkel.

Enkele voorbeelden van grafwerk

Bloemen leveren bij begrafenisondernemer

Als ervaringsdeskundigen kennen wij als geen ander ook de praktische kant van de zaak. U kan ervoor kiezen de gewenste stukken zelf af te halen. Maar indien nodig, ontzorgen wij u volledig en zorgen wij voor de levering. Wij leveren de bloemen bij de begrafenisondernemer en de kerk in: Wolvertem, Meise, Londerzeel & Malderen, Merchtem, Opwijk, Grimbergen, Humbeek & Strombeek, Kapelle-op-den-Bos, Willebroek, Wemmel, Puurs, Asse, Buggenhout, Crematorium Zemst en Vilvoorde.

Neem contact met ons op via frank@bloemenrobberechts.be, 02 269 98 04 of kom langs om persoonlijk ons advies in te winnen en te kiezen. Een stukje van het aanbod staat ook op onze webshop: wij zorgen ook hier voor de levering indien nodig.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kosten bloemen voor een begrafenis?

Dat hangt volledig af van je eigen budget, band met de overledene,… Een legboeket met kaart kan al vanaf 30 euro. Een grafstukje kan u bestellen vanaf 40-50 euro. In onze webshop kan u een uitgebreid idee krijgen van het aanbod en de prijzen.

Wanneer bestel je bloemen voor een begrafenis?

Liefst zo snel mogelijk nadat u de rouwbrief of het nieuws ontvangt. Bij voorkeur ten laatste 24u op voorhand. Het kan echter gebeuren dat het nieuws u te laat bereikt… Geef ons in dat geval even een belletje op 02/269 98 04 zodat wij samen kunnen bekijken wat nog mogelijk is.

Waar bestel je bloemen voor een begrafenis?

Bij Bloemen Robberechts zijn we al meer dan 45 jaar de specialist in rouwwerk. Zowel klassiek werk als moderne stukken kan je bij ons laten maken. Wij bieden ook een selectie aan uniek en origineel werk aan voor wie écht iets heel bijzonder wil en een groter budget heeft.

Al ons rouwwerk is beschikbaar voor afhaal. In de ruime omgeving van Meise bieden wij ook levering aan huis, bij de begrafenisondernemer of op het kerkhof aan. Dat geldt met name voor: Meise en deelgemeentes, Merchtem, Peizegem, Opwijk, Buggenhout Londerzeel, Malderen, Steenhuffel Grimbergen, Strombeek, Humbeek, Beigem Kapelle-op-den-bos, Ramsdonk, Nieuwenrode, Wemmel, Jette, Zemst (ook in het Crematorium), Vilvoorde,… Staat uw gemeente er niet tussen? Neem even contact met ons op!

Welke bloemen zijn gepast voor een begrafenis?

Soms hebben de overleden en/of familie een voorkeur voor bepaalde bloemen. Als dat niet zo is, raden wij vaak rozen, orchideeën en lelies aan. Dit zijn de klassiekers. Ook zonnebloemen worden meer en meer gekozen. Verder kiezen nabestaanden veelal voor een bepaalde stijl of een kleurenpallet waar wij mee aan de slag gaan.

Kan ik een lint of kaart toevoegen?

Jazeker, wij drukken alle linten zelf en schrijven ook alle kaarten zelf. Een lint kost 7,5 euro (ongeacht de tekstlengte) en een kaart 2,5 euro (ongeacht de tekstlengte).

Hoe kan ik bij jullie bestellen?

Dat kan in onze winkel in Meise, via onze webshop, telefonisch (02/269 98 04) of via mail (frank@bloemenrobberechts.be).

Welke gegevens heb je nodig om bloemen te bestellen voor een begrafenis?

– Naam van de overledene
– Begrafenisondernemer en/of locatie van de uitvaart
– Je budget