Wat kopen met je EcoCheques in een tuincentrum?

Elk jaar is het weer de vraag: wat gaan we met onze EcoCheques doen? Wat kan je kopen met je ecocheques in een tuincentrum? Bij tuincentrum Bloemen Robberechts in Meise, aanvaarden we ze op een groot aanbod! Wij aanvaarden zowel papieren als elektronische ecocheques van Sodexo, Edenred en Monizze. Ook met de Ecopass kan je bij ons terecht. […]

Elk jaar is het weer de vraag: wat gaan we met onze EcoCheques doen? Wat kan je kopen met je ecocheques in een tuincentrum? Bij tuincentrum Bloemen Robberechts in Meise, aanvaarden we ze op een groot aanbod! Wij aanvaarden zowel papieren als elektronische ecocheques van SodexoEdenred en Monizze. Ook met de Ecopass kan je bij ons terecht.

Wij aanvaarden EcoCheques op alle ecologische producten en producten die bijdragen aan de biodiversiteit.

Welke producten vallen hieronder?

Onder dit assortiment vallen bloemen, kamerplanten, buitenplanten, zaden, tuingereedschap en ecologische producten, potgrond en ecologische meststoffen en verlichting (op zonne-energie). Daarnaast beschikken wij over heel wat decoratie die met EcoCheques betaald kunnen worden. Bodembedekkers (zowel planten als boomschors etc.) kan u ook met EcoCheques aankopen. Tot slot hebben wij heel wat bloemen- en plantenpotten die het label ecologisch verdienen. In dit gamma kan u ook onze befaamde regenton terugvinden, die gemaakt is van gerecycleerd plastic.

Een ecologisch tuincentrum

Als tuincentrum beschouwen wij onszelf als pionier in de strijd tegen klimaatverandering. Wij kiezen voor inheemse soorten die bijdragen tot de biodiversiteit. We steunen initiatieven zoals De Week van de Bij en Mei verpakkingsvrij. Wij geven al jaren geen plastic zakjes meer aan onze klanten en pakken onze boeketten in met gerecycleerd verpakkingsmateriaal waar mogelijk. Onze plastic verpakkingen en plantentrays worden gerecycleerd. Kiezen voor Bloemen Robberechts, da’s dus ook een beetje kiezen voor de toekomst.

Daarnaast kiezen wij er bewust voor onze klanten te informeren over ecologische keuzes en producten. Aarzel niet om info te vragen indien je wil kiezen voor een klimaatvriendelijke tuin.