Fotoshoot in ons tuincentrum

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor trouwfoto’s, zwangerschapsaankondiging,… Elke dinsdag kan je tijdens onze sluitingsdag bij ons terecht om foto’s te laten maken. Onze locatie bevindt zich in Wolvertem, deelgemeente Meise. Vlot bereikbaar vanuit Brussel, Grimbergen, Londerzeel, Kapelle-op-den-bos, Merchtem, Wemmel, Buggenhout en Puurs.

Wij bieden enkele opties aan:

Gebruik van de locatie

Het hele jaar door kan je op dinsdag terecht om professionele foto’s te laten maken. Dat omvat de plantenafdeling, maar ook de afdeling met seizoensdecoratie. Zo kan je ook in de winter tussen de kerstbomen of in de kerstafdeling foto’s laten maken. Ideaal voor kerstkaartjes etc.

Tarief: €10/half uur. De ervaring leert ons dat de meeste fotografen op 45 min. – 1u wel klaar zijn. Het is ook mogelijk om deze locatie als fotograaf te huren. In dat geval mag u met ons contact opnemen.

Wij verzoeken vriendelijk om geen grote zaken te verplaatsen. En om kleine zaken na afloop netjes terug te plaatsen.

Locatie en huisfotograaf

Het is ook mogelijk om onze locatie te huren in combinatie met onze huisfotografe. Zij is gespecialiseerd in familie- en zwangerschapfotografie. Ook loveshoots en kerstkaarten behoren tot haar portfolio. Ook deze shoots gaan door op dinsdag. Of op een ander moment op aanvraag.

Tarief: €99,00 euro per shoot (excl BTW). Dit duurt ongeveer een half uur. Hiervoor ontvangt u 10 digitale foto’s. Het is mogelijk om foto’s bij te kopen aan €5 (Excl BTW) per foto.

Meer info? Neem gerust contact op via frank@bloemenrobberechts.be of via 02/269.98.04.