Kerstkrans kopen

Echte kerstkrans kopen

Een echte kerstkrans aan de deur: dat hoort er echt bij! Of je nu een afgewerkte krans zoekt, of een krans om zelf aan de slag te gaan… Bij Bloemen Robberechts vind je allerlei kerstgroen en materialen om zelf aan de slag te gaan. Welke stijl je ook verkiest.

In onze winkel in Meise hebben we een groot aanbod aan kerstkransen waar je uit kan kiezen. Tegen de beste prijs!

Levering kerstkransen aan huis

Het sleurwerk, de naalden in je auto zijn misschien wat minder leuk.

Bij Bloemen Robberechts leveren we ook aan huis! We leveren kerstbomen en kerstkransen in Meise, Grimbergen, Londerzeel, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-bos.

We leveren ook in Vilvoorde en Zemst, Buggenhout, Opwijk en Puurs. De prijs van deze levering wordt bepaald in samenspraak.

Bestellen kan via onze webshop, telefonisch (02/269.98.04) of via mail (frank@bloemenrobberechts.be). Voor het actuele ruimste aanbod kan je in onze winkel in Meise terecht.

Kerstkrans kopen voor bedrijven

Wij leveren en plaatsen kerstkransen voor bedrijven in Meise, Grimbergen, Londerzeel, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-bos. En ook daarbuiten op aanvraag. Deze kunnen indien nodig met versiering geleverd worden. Onze decorateurs komen die ter plaatse op kantoor zetten en versieren. Een offerte kan u aanvragen via frank@bloemenrobberechts.be of op 02/269.98.04.

Energiezuinige kerstverlichting

Bij Bloemen Robberechts in Meise kan je terecht voor energiezuinige verlichting voor je krans, boom en huis. Ook energiezuinige LED-figuren kan je bij Bloemen Robberechts vinden. Onze standaard lichtsnoer met 400 lampjes heeft bijvoorbeeld slechts een wattage van 6 watt. Ze beschikken bovendien over een timer en dimfunctie. Dit betekent dat je voor een hele kerstperiode, met een brandduur van 8 uur per dag, slechts één euro aan energiekosten kwijt bent. Voor 42 dagen kerstplezier! Een uurtje stofzuigen kost je meer.