Onze merken: decoratie

Bloemen Robberechts staat voor de beste prijs-kwaliteit. Je vindt er dan ook diverse merken van topkwaliteit. En dat in elk van onze afdelingen. Verschillende producten van de lijst hieronder kan je aankopen met ecocheques. Vraag er gerust naar in onze winkel!

1. Scentchips

Jij bent uniek. Jouw voorkeur voor geuren is dat ook. Creëer met Scentchips jouw persoonlijke en unieke geurmix. Met het uitgebreide assortiment kleurrijke geurproducten brengt Scentchips je een volledig eigen geurbelevenis!

Het assortiment van Scentchips bestaat uit heerlijk geurende producten. Zo zijn onze ScentChips erg geliefd: kleurrijke waxchips die een verrukkelijke geur verspreiden als ze in een ScentBurner (waxbrander) worden geplaatst. De collectie van Scentchips bevat nog veel meer heerlijke geurproducten. Kies jouw persoonlijke favorieten uit het uitgebreide assortiment en stel je eigen geur samen!

2. Bukowski knuffels

Barbara Bukowski begon in 1990 met het ontwerpen van teddyberen en knuffelkonijnen voor haar beide zoons. Dit zijn nog steeds dierbare knuffels. Zij was geïnspireerd door de Steiff collectie. Een merk dat al sinds 1880 bestaat en inmiddels is uitgegroeid tot ’s werelds meest beroemde knuffelbedrijf. Net als Steiff maakt Bukowski Design al haar knuffels nog steeds met de hand. 
Inmiddels is Bukowski Design een toonaangevend bedrijf in knuffels in Scandinavië. Het is een familiebedrijf dat aan klanten over de hele wereld verkoopt. Het succes zit hem in het unieke design.

Elke teddybeer en elke dierenknuffel heeft een naam. Veelal zijn ze vernoemd naar familie, vrienden of kennissen van Barbara en haar gezin, waardoor de knuffel heel levensecht wordt!

3. Lemax & Lumineo (Christmas village)

Tijdens de kerstdagen, kan je bij Bloemen en planten Robberechts terecht voor alle materiaal om miniatuur kerstdorpen op te bouwen. Ook kerstverlichting in (letterlijk) alle soorten en maten kan je hier vinden. 

4. Yankee Candles en Woodwick Candles

Deze twee hoog-kwalitatieve kaarsenmerken kan je bij ons in de winkel in Meise terugvinden. Beide merken staan bekend om hun lange brandduur en prachtig design. De Woodwick Candles zijn ideaal voor de koudere dagen: de houten lont zorgt voor een heerlijke knetterende sfeer. Maar ook de lente hebben we leuke geuren (lijst) ter beschikking.

5. Esschert Design

Esschert Design wil mensen laten genieten van het buitenleven in zowel de tuin als de natuur. Hiertoe ontwikkelen ze een eigen, uniek assortiment van basis-, trend- en niche artikelen. Deze zijn gerelateerd aan de natuur en altijd zowel functioneel als decoratief. Ze zijn daarnaast ook innovatief, verrassend en/of leuk om te geven. En altijd trendy! 

6. Fidrio & Fidrio Illuminate Kaarsen

Vazen ontworpen door bloemisten! De Fidrio collectie bestaat uit mond geblazen glas. Door de hoge temperaturen tijdens het blazen, veranderen de houten mallen van vorm. Hierdoor ontstaan iedere keer unieke producten waarin je het ambachtelijke karakter van het glas terugvindt. Kleine onvolkomenheden, zoals luchtbelletjes, zijn het resultaat van de ambachtelijke manier van vervaardigen waardoor het glas uniek in vorm, kleur en afmeting is en een bijzondere uitstraling geeft.

Fidrio Illuminate is de kaarsenafdeling van Fidrio. Het omvat een gamma van luxe-kaarsen van de hoogste kwaliteit met grote aandacht voor een milieuvriendelijk aspect. De kwaliteit van het glas is van dezelfde hoge kwaliteit als hun gewone glaswerk. Bovendien sluiten de collecties qua kleuren en patronen naadloos op elkaar aan, wat combineren mogelijk maakt.

7. Dijk

Natuurlijke decoratie met een kern van duurzaamheid. Sfeer creëren door decoratie staat centraal in een eenvoudige en warme stijl. Inclusief warme dekentjes en leuke hebbedingetjes!

8. House of Nature

Decoratie met een hart voor de natuur. Eigentijds design, geïnspireerd door de natuur; dát is House of Nature. Verrassende basics en luxe eyecatchers vullen elkaar aan in onze verschillende stijlen. Stuk voor stuk prachtige items van veelal natuurlijke materialen die voor een hoop warmte en sfeer zorgen.

9. Koziol

Het Duitse merk Koziol ontwikkelt duurzame producten van hoge kwaliteit. Sinds 1927 produceert het bedrijf uitsluitend in Duitsland producten onder eerlijke en duurzame omstandigheden. Wij bieden onder andere mooie brooddozen, servies voor kinderen en duurzame eierdozen aan.

10. Colours and green

Zijden bloemen en planten van topkwaliteit. Geïnspireerd door de meest bijzondere bloemen uit de Nederlandse bloemenwereld. Met oog voor het kleinste detail.

11. Decoris

Hippe decoratie voor thuis, aansluitend bij de seizoenen. Zowel in het voorjaar als het najaar, als met Kerst hebben we nieuwe collecties van Decoris beschikbaar.

12. H&S Collection

H&S Collections staat voor budgetvriendelijke decoratie die aansluit bij te laatste trends. Dit omvat niet alleen woondecoratie en seizoen spulletjes, maar ook speelgoed en keuken items.

En verder Vossteen, Tender Toys, Pro Garden, Kitchen Goods, Othmar Decorations,…

Ben je op zoek naar pottery of manden?