Kerstboom aan huis

Een echte kerstboom, da’s sfeer in huis! Het sleurwerk, de naalden in je auto en de aarde overal zijn misschien wat minder tof…

Bij Bloemen Robberechts leveren we je boom voor 5 euro aan de deur! We leveren in Meise, Grimbergen, Londerzeel, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-bos.

We leveren ook in Vilvoorde en Zemst, Buggenhout, Opwijk en Puurs. De prijs van deze levering wordt bepaald in samenspraak.

Bestellen kan via onze webshop, telefonisch (02/269.98.04) of via mail (frank@bloemenrobberechts.be). Voor het actuele ruimste aanbod kan je in onze winkel in Meise terecht.

Keuze in kerstbomen aan huis

In onze winkel in Meise hebben we een groot aanbod aan kerstbomen waartussen je kan kiezen. Diverse soorten, in pot, op stam/kruis,… Naaldverliezend of niet… We hebben alle soorten in de aanbieding , vers van ’t veld.

Indien je de boom toch zelf wenst mee te nemen, kan dit natuurlijk ook! We hebben hierbij de optie deze in een net te verpakken. Hulp bij plaatsing in de auto is geen probleem. We bieden trouwens ook artificiële kerstbomen aan.

Kerstbomen voor bedrijven

Wij leveren en plaatsen kerstbomen voor bedrijven in Meise, Grimbergen, Londerzeel, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-bos. En ook daarbuiten op aanvraag. Deze kunnen indien nodig met versiering geleverd worden. Onze decorateurs komen die ter plaatse op kantoor zetten en versieren. Een offerte kan u aanvragen via frank@bloemenrobberechts.be of op 02/269.98.04.

Daarnaast is het ook mogelijk om kerstbomen te bestellen voor uw personeel of collega’s. Vraag ons gerust naar de bestelformulieren op frank@bloemenrobberechts.be of door een telefoontje op 02/269.98.04. In samenspraak worden de bomen dan op kantoor geleverd en meteen in de auto’s van de collega’s geplaatst. Ook dit gebeurt door middel van een net dat rond de bomen geplaatst wordt.