Potjes vanaf 1 euro en meer!

Sample sale vanaf 28/03 Wat een feest, zo een sample sale! Denk je nu “Sample wat”? Dit zijn de interieuritems die gebruikt zijn bij fotoshoots en persvoorstellingen. Of potten en vazen die nooit in productie gegaan zijn. Designeritems die bijvoorbeeld net te duur waren voor een grote productie. Sample sale, da’s unieke potten scoren aan […]

Sample sale vanaf 28/03

Wat een feest, zo een sample sale! Denk je nu “Sample wat”? Dit zijn de interieuritems die gebruikt zijn bij fotoshoots en persvoorstellingen. Of potten en vazen die nooit in productie gegaan zijn. Designeritems die bijvoorbeeld net te duur waren voor een grote productie. Sample sale, da’s unieke potten scoren aan knalprijzen! En dat in het verpotseizoen: een topkans dus.

Easyday is terug!

Easyday is een budget pottenmerk van buitenpotten uit gerecycleerd plastic. Ecologisch, mooi van uitzicht en goed van kwaliteit! Dit seizoen focussen we bij dit merk vooral op balkonbakjes en -hangers gezien de grote vraag daarnaar. De prijzen beginnen vanaf €4,39 euro. Al deze potten zijn te betalen met Ecocheques!

Cadeautje bij Private Label bestellingen

Onze eigen Belgische pottenreeks Bloemen Robberechts X D&M Deco is eindelijk uit! Om dat te vieren, krijgen alle klanten die potjes van deze reeks aankopen een gratis luxe onderlegger in kurk erbij. Zolang de voorraad strekt! Ze zijn trouwens nu ook online te bestellen!

Tomaten en meer!

In februari is het altijd vol spanning wachten op de eerste groenteplantjes, zaden en kruiden. Intussen staat onze hele ‘voortuin’ vol met aubergine, bloemkolen, sla en nog veel meer lekkers. Duidelijk tijd om de moestuin aan te leggen. Zoals elk jaar, is ook ons tomatenaanbod subliem. Kenners weten al dat de zwarte en gele tomaatjes bij ons niet te overtreffen zijn. Kom ze dus gerust scoren voor je buurman ermee weg is en het ‘gras’ bijna letterlijk groener is aan de overkant.

Wist je dat paprika een van de groente met de meeste opbrengst per vierkante meter is? Een budgetvriendelijke gemakkelijke groente dus.

Wil je deze nieuwsbrief in je mailbox? Dat kan door je in te schrijven!